STIRI

START INSCRIERI IN CAMPIONATUL DE MINIFOTBAL ATS CLUSA CLUJ-NAPOCA SEZONUL 2022-2023

Incepand de astazi va puteti inscrie in Campionatul Firmelor ATS-CLUSA Editia 2022-2023 Cluj-Napoca. Detalii pe alltimesport.ro sau la telefon +40740074469.

CAMPIONATUL NAȚIONAL RÂMNICU VÂLCEA 15-17 IULIE 2022

In perioada 15-17 iulie 2022 la Râmnicu Vâlcea a avut loc Campionatul Național la Minifotbal din România, care a adunat la star 32 de echipe, adica crema minifotbalistică din România. Campionatul nostru a fost reprezentat de către echipa HNH klausemburgn care din păcate a ratat calificare in sferturile de finală ale acestei competiții, fiind învinsă de către echipa AS Glissando Timișoara cu scorul de 2-1. Rămânem cu satisfacția că reprezentanta campionatului nostru s-a clasat în primele 16 echipe din România în 2022! Felicitări echipelor participante pentru efortul material, logistic și desigur sportiv, felicitari HNH Klausenburg pentru acesta performanță, vă dorim vacanța plăcută și sa ne vedem sănătoși la următoare editie de campionat!!!!     

CUPA ROMANIEI SIBIU 2022

In perioada 1-3 iulie 2022 la Sibiu a fost organizata Cupa Romaniei la Minifotbal, care a adunat la start 68 de echipe. Campionatul nostru, ATS Clusa Cluj-Napoca a fost reprezentat de echipele: Gemina Cluj, Klausen 07 si Regional Floresti. Echipele noastre s-au comportat admirabil, avand rezulate bune, chiar daca Regional Floresti cu 1 victorie, 1 victorie la 7 m si un meci pierdut a ratat calificarea in 16 zecimile competitiei, iar Gemina Cluj si Klausen 07, dupa un scenariu identic de cosmar (gol primit la ultima faza de joc) au ratat de la punctul cu 7 m in urma executarii loviturilor de departajare, sansa de a  juca in sferturile de finala a competitiei, castigata de echipa Energy Friends Sighisoara.

Felicitari tuturor echipelor noastre participante, multumiri pentru punctajul adus campionatului nostru si sa ne vedem cu bine la toamna, la inceputul unui nou sezon competional. Vacanta placuta!!!

SUPERCUPA ROMANIEI IASI 1-3 IULIE 2022

La Super Cupa Romaniei desfăsurata la Iasi in perioada 1-3 iulie 2022, echipa HNH Klausemburg, castigatoarea titlului de campiona din Campionatul ATS Clusa Cluj-Napoca,a a reusit performanta de a deveni vicecampioana la acest turneu,  dupa ce rand pe rand a invins echipele: Hazard Team Botoșani, Tex Tailor BracomaFotbal Club Nova VitaTazmannschaft București (faza grupelor), Premier Iasi (sfert de finala) și Borussia Hermannstadt (semifinala), pierzand finala contra echipei Boromir Valcea. Totodata, echipa HNH Klausenburga a dat și jucătorul turneului, în persoana lui Vanea Pop! Datorita acestor rezultate, Campionatul ATS Clusa Cluj-Napoca va fi din nou reprezentat dupa o pauza cam mare (6 ani) de o echipa la Campionatul National al Romaniei de minifotbal de la Valcea, din perioada 15-17 iulie 2022. Felicitari din partea ATS Clusa Cluj-Napoca si mult succes la Valcea, la Campionatul National!!!

CAMPIONATUL NATIONAL AL FIRMELOR SI INSTITUTIILOR DEVA 2022

 

🥈🥈🥈🥈🥈
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇
"GEMINA" CLUJ VICECAMPIOANĂ LA TURNEUL NAȚIONAL AL FIRMELOR ȘI INSTITUȚIILOR de la DEVA.
"GEMINA"CLUJ va reprezenta ROMÂNIA in luna octombrie la EURO BUSSINES CUP ANTALYA.
După un meci foarte greu impotriva echipei Catena Racing București ,din păcate băieții noștrii sau recunoscut invinși și am pierdut cu scorul de 2-1 . Un turneu reușit din toate punctele de vedere pentru noi.
Pe lângă locul 2 ocupat la finalul turneului am dat și jucătorul turneului in persoana căpitanului nostru din finală Chișu Flaviu .
FELICITĂRI TUTUROR JUCĂTORILOR și STAFFULUI
pentru această performanță .
FORȚA "GEMINA"CLUJ 💪💪💪💪
Le mulțumim pe această cale si sponsorilor noștrii :
BANCA TRANSILVANIA
NOODLE PACK
PROFESSIONAL RECYCLE
 
preluare facebook Gemina

CAMPIONATUL NAȚIONAL AL FIRMELOR ȘI INSTITUȚIILOR, DEVA, 24-26.06.2022

Mâine la DEVA echipa GEMINA Cluj iși incepe aventura la CAMPIONATUL NAȚIONAL AL FIRMELOR ȘI INSTITUȚIILOR.
Sorții i-au repartizat in grupa B alături de alte 3 echipe:
UACE DUMBRAVIȚA
BAZA AERIANĂ MK CONSTANȚA
GENIȘTII DEVA.
Să sperăm și să credem in valoarea băieților noștri.
FORȚA "GEMINA "CLUJ 💪💪💪💪💪

FESTIVITATE DE PREMIERE ATS CLUSA CLUJ-NAPOCA 2021-2022

 

Duminica, 19 iunie 2022 Campionatul de minifotbal ATS Clusa Cluj-Napoca a tras cortina peste sezonul 2021-2022, acordand premii echipelor merituoase, jucatorilor si arbitrilor. Evenimentul a avut loc in incinta Club Transilvania. Lista celor premianti este:

- cea mai fair-play echipa din Divizia B: echipa RoumaSport

- cea mai fair-play echipa din Divizia A: echipa Villam

- cel mai fair-play jucator din divizia B: jucatorul echipei RoumaSport, Catinean Raul

- cel mai fair-play jucator din divizia A: jucatorul echipei Villam, Tasnadi Szabolcs

- cel mai bun portar din Divizia B: portarul echipei Stranierii, Bocos Ionut

- cel mai bun portar din Divizia A: portarul echipei HNH Klausenburg, Mocan Andrei

- gogheterul Diviziei B: jucatorul echipei Madd Electronics, Vescan Darius

- gogheterul Diviziei A: jucatorul echipei BNT, Cioara Adonis

- arbitrii competitiei: Chis Marius, Biliga Andrei, Sonher Antonio, Relu Bocancea, Sipos Dinu, Pop Nicusor, Pop Cosmin, Mandi Lucian Leva Ionut

- locul 4 divizia B: echipa Tecknoworks 

- locul 3 divizia B: echipa Arrk R&D

- locul 2 divizia B: echipa Madd Electronics 

- locul 1 divizia B: echipa Stranierii

- locul 4 divizia A: echipa Klausen 07

- locul 3 divizia A: echipa BNT

- locul 2 divizia A: echipa Gemina

- locul 1 divizia A: echipa HNH Klausenburg, campionii Campionatului ATS CLUSA Cluj-Napoca editia 2021-2022

Felicitari tuturor participantilor si multumiri celor care au ajutat la organizarea in bune conditii a acestei editii de campionat, tuturor celor prezenti la festivitatea de premiere, delegatilor echipelor, capitanilor de echipa, jucatorilor si arbitrilor. Va dorim vacanta placuta si sa ne vedem cu bine in urmatoare editie de camionat, iar echipelor care reprezinta campionatul nostru la competiitiile nationale (HNH Klausenburg, Gemina, Klausen 07, Regional Floresti) le dorim mult succes si un parcurs cat mai lung competitional.    

FESTIVITATE DE PREMIERE 2022

Duminica 19 iunie 2022 ora 19.00, va avea loc in incinta Club Transilvania festivitatea de premiere a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca editia 2021-2022. Va asteptam cu drag!!!

CUPA ATS GOURMET CLUJ-NAPOCA 2022

Final de drum la competitia Cupa ATS Clusa Gourmet Cluj Napoca 2022. După un meci foarte echilibrat și disputat echipa HNH Klausenburg a câștigat trofeu oficial pus la bătaie în sezonul 2021/2022, pe plan local, scor 4-3 contra echipei Regional Floresti. In finala mica echipa Gemina a dispus de echipa Klausen 07 cu scorul de 5-2. Competitia Silver Cup a fost castigata de echipa Un-doi.ro, iar competitia Bronze Cup de echipa Madd Electronic. Premii individuale: jucătorul turneului în persoana lui Vanea Pop de la echipa HNH Klausenburg; goghetul competitiei jucatorul Hoca Rares de la echipa Regional Floresti; cel mai bun portar jucatorul Tulbure Catalin de la echipa Regional Floresti.
Felicitari pentru organizare și eforturi All Time Sport Cluj, felicitări pentru joc și fair play tuturor echipelor participante, multumiri sponsorilor si celor implicati in realizarea acestul frumos eveniment sportiv de minifotbal.

CUPA ENERGY SIGHISOARA VINE LA CLUJ-NAPOCA!

𝐒𝐔𝐍𝐓𝐄𝐌 𝐂𝐀𝐌𝐏𝐈𝐎𝐍𝐈 🏆🏆🏆
🥳 Echipa nostră C Â Ș T I G Ă a doua ediție a #CUPA #ENERGY de la #SIGHISOARA‼️
După un meci foarte echilibrat și încheiat la egalitate (1️⃣-1️⃣), contra celor de la Premier Iasi (echipă întâlnită și învinsă și în grupe, 3-2), ne impunem cu 3-1, după loviturile de departajare și devenim #CAMPIONI în premieră la Energy Arena Sighișoara!🥇
🙏 #MULȚUMIM tuturor celor implicați, de la organizatori, arbitrii și desigur toți voluntarii care au făcut din acest turneu unul DEOSEBIT, până la cei care ne-au găzduit la Hotel Korona Sighișoara!
🤝 Felicităm desigur toate echipele participante și desigur finalista, Premier, care alături de noi, am arătat că putem face show și doar pe teren, punând mai mult fair play și mai puțin orgoliu pe primul plan!
🔝 Echipa noastră a dat și două premii individuale:
🥇 GOLGETERUL TURNEULUI
🔟 Tanel Daniel (Sorin Acatrinei)
🥇 PORTARUL TURNEULUI
1️⃣ Andrei Mocan
🎩 Jos pălăria pentru superbul public sighișorean, care ne-au făcut să ne simțim mari, în #minifotbal!
📣 Să ne revedem cu bine la edițiile din anii următori pentru alte amintiri pe viață! ⚽️

preluare pagina de facebook HNH

CUPA ENERGY SIGHISOARA ED. 2, 29.04-01-05-2022

Ediția a doua a turneului de la Sighișoara o să aibă loc în weekendul 29 apr-01 mai, la baza Energy Arena Sighișoara. Campionatul ATS Clusa Cluj-Napoca este reprezentat de echipele HNH si Regional Floresti. Se anunță un turneu interesant, cu multe echipe bune din România, în probabil cea mai puternică competiție amicală din țară până la turneele naționale din vară! Succes echipelor participante, fair-play iar cei mai buni sa castige!

CUPA ATS CLUSA GOURMET 2022

Ieri a avut loc tragerea la sorti pentru turneul Cupa României la minifotbal, faza locala Cluj-Napoca ce va avea loc in acest weekend, la Baza Sportiva Club Transilvania.
Multumim sponsorilor pentru ajutorul acordat in organizarea acestui eveniment si pentru premiile oferite.
Club Transilvania - cea mai mare, verde și modernă bază sportivă privată din Cluj Napoca.
Clusa Gourmet - bunatati artizanale - magazin cu specialități din carne, brânzeturi, vinuri, condimente si alte bunătăți artizanale internationale si locale.
AQUA Carpatica - apa minerala naturala cu gust unic și calitate ce corespunde tuturor cerințelor și standardelor.
Wet Hard Seltzer - o băutură fresh, cu apă minerală, arome discrete din fructe naturale și alcool, perfecta pentru petreceri si momente de relaxare.
Clusa Brewery - bere artizanala facuta in Cluj cu respect, pasiune și plăcere, doar din ingrediente naturale, fara adaos de enzime si aditivi.
Zazen - locul în care se întâlnesc toate activitățile faine de timp liber: o ieșire cu prietenii, o masă bună, fancy drinks sau un super concert.

CUPA ATS CLUSA GOURMET- SPONSOR PRINCIPAL CLUB TRANSILVANIA

Sponsorul principal al Cupei ATS-CLUSA Gourmet este Club Transilvania. 

CUPA ATS CLUSA GOURMET

In perioada 28-29 Mai 2022, ATS Cluj Napoca va organiza, sub forma unui turneu, Cupa ATS-Clusa Gourmet. Editia de anul acesta va alinia la start 12 echipe, inscrise benevol, din ambele divizii ale Campionatului ATS-Clusa Cluj-Napoca.

Sistemul de disputare este: faza grupelor, sferturi de finala, semifinale, finala mica si finala mare...

CUPA UNIRII EDITIA 15 IASI 14-16 ianuarie 2022

La sfarsitul acestei saptamani, echipele HNH si GEMINA CLUJ, participante in cadrul Campionatului ATS-Clusa Cluj Napoca, vor participa la un turneu de minifotbal la Iasi, Cupa Unirii editia 15, Iasi, 14-16 ianuarie 2022. Iata cum vad echipe participante acest turneu...

TURNEU VALCEA 10-12.12.2021

La finalul acestei săptămâni echipa HNH Klausenburg se deplasează la Râmnicu Vâlcea pentru un turneu amical de minifotbal în cadrul Cupa de Iarnă, ediția 4!
Aseară a avut loc și tragerea la sorți a grupelor turneului, iar echipa HNH Klausenburg a fost repartizată în grupa E, alături de alte 3 echipe din țară...

GEMINA Bussines Cup 2021 Antalya

Echipa Gemina Cluj-Napoca a terminat aventura la Euro Bussines Cup Antalya 2021, unde  a reusit o figura frumoasa, avand urmatoarele rezultate: Gemina-Beststrong (Ungaria)5-1, Gemina-Demirkaya Sigorna (Turcia) 7-5, Gemina-Aselsan  (Turcia) 4-2, aceastea fiind rezultatele din faza grupelor, unde a reusit sa se califice de pe locul 1. In urmatoarea runda a jucat contra echipei Partnesrs G din Slovacia de care atrecut cu scorul de 3-0. In faza sferturilor  a pierdut contra echipei Volna di Rusia cu scorul de 1-4, echipa care va castiga aceasta editie a Cupei Bussines din Antalya. Informatii si poze despre aceasta aventura fotbalistica a echipei GEMINA gasiti si la sectiunea noastra de pe site dedicata pozelor cat si pe siteul http://eurobusinesscup.com/. Notre respect GEMINA Cluj.

EURO Business Cup 2021

In perioada 13-17 octombrie 2021 va avea loc in Antalya competitia EURO Business Cup 2021, la minifotbal, unde Campionatul nostru, ATS Clusa Cluj-Napoca va fi reprezentat de echipa GEMINA Cluj. Dorim mult succes echipei GEMINA Cluj la aceasta competie.

Modificari regulament ATS CLUSA 2021-2022

1. Transferul unui jucator nou intre echipe sau de la alte echipe din alte campionate afiliate sau transferul unui jucator nou dupa data de 13 septembrie 2021 va fi de 50 lei.(plus taxa de 5ö catre FMR in cazul jucatorilor din alte campionate afiliate).

2. Cartonas galben: 50 lei, cartonas rosu direct 150 lei, cartonas rosu cumulat din 2 cartonase galbene 100 lei, taxa amanare meci 100 lei (nu ve parcepe taxa de amanare in cazuri speciale, gen COVID-19 sau participare la alte competitii interne sau internationale unde o echipa din Campionatul ATS Clusa participa), cu mentiunea ca meciul trebuie jucat in timpul turului sau returului (nu se va putea termina turul sau returul cu meciuri restante) echipa care amana meciul se va ocupa de taxa terenului la rejucare. In cazul in care amanarea meciului se face pe pozitia echipei adverse va suporta si taxa terenului din data amanarii. O echipa care are amanat un meci nu poate amana alt meci decat dupa disputarea meciului restant (amanat). Baremul de arbitraj in cazul amanarii in ziua meciului se achita de catre echipa care a solicitat amanarea (dar doar cu acordul echipei adverse, in caz contrar meciul se pierde cu 0-3). Baremul arbitrului se va achita in ziua respectiva catre organizator. Taxa contestatie 300 lei suportata de catre echipa care introduce contestatia.  

3. In urma votului capitanilor echipelor participante din aceasta editie de campionat se va introduce arbitraj dublu la partidele derby care se va solicita catre organizator, sau la orice meci la care se solicita acest aspect, cu plata extra arbitru suportata de catre cele doua echipe, cash, direct la arbitru, dupa terminarea meciului.

Drept de joc jucatori

Dreptul de joc pentru competițiile locale și naționale, sub egida FMR

 

Numarul deciziei: 177/30.07.2021

Modalitatea de implementare: imediat dupa aprobare

Textul deciziei/comunicatului aprobat:

Dreptul de joc al jucatorilor pentru competitiile locale si nationale, organizate sub egida FMR. Decizia se va aplica incepand cu sezonul 2021

1. In competitiile locale organziate sub egida FMR vor avea drept de joc doar jucatorii inregistrati pe site-ul FMR, conform deciziilor emise anterior de Federatie, cu aplicarea conditiilor si a termenelor prevazute in prezenta decizie si a regulamentelor in vigoare.

2. Fiecare echipa participanta va depune la Comisia de organziare locala (COL), alaturi de Cererea de inscriere a echipei in competitie si un tabel nominal care trebuie sa cuprinda lotul integral de jucatori. COL are obligatia de a inscrie toti acesti jucatorii pe site-ul Federatiei, in lotul fiecarei echipe din competitie.

Vezi mai mult...

Debutul evenimentului sportiv ATS CLUSA

Buna ziua. Alaturat va postez locurile obtinute de echipe in tintarul Tabelei Berger ptr. definitivarea etapelor, cu mentiunea ca in Liga I se va juca dupa sistemul tur retur si un tur de play-off locurile 1-6 si si play-out locurile 7-12. Echipe calificate in play-off si play-out vor duce cu ele doar punctele obtinute cu echipele calificate la randul lor in cele doua faze ale competitiei. Ultimele 4 locuri din play-out retrogradeaza in liga II, iar primele 4 locuri din Liga II promoveaza in Liga I. In Liga II se va juca dupa sistemul tur-retur. Mult succes, FAIR-PLAY si sa fim sanatosi.

Vezi mai mult...

Sedinta + degustare de bere

În data de 7 Septembrie, ora 18.00, va avea loc ședința dedicată începerii campionatului de fotbal ATS-CLUSA. 
Întâlnirea va avea loc la sediul Clusa, str Traian Vuia nr.124A și va fi precedată de un tur al fabricii de bere artizanale Clusa (sponsorul principal al campionatului în ediția 2021-2022) și de o degustare de bere. 

Având în vedere restricțiile în vigoare, vă rugăm să delegați o singură persoană/ echipă!

Prezența va fi acceptată doar prin confirmarea prezenței până în data de 7 Septembrie ora 11.00. Puteți confirma prezența în mesagerie sau direct la numarul de telefon 0740074469 -Pop Cosmin.

Vă așteptăm!

 
 

ATS CLUSA SI GOODFELLAS = EURO 2020

Uită-te la UEFA EURO 2020 și pregătește-ți strategia pentru 13 Septembrie, când începe Campionatul ATS-CLUSA .
Goodfellas pizza & more oferă 10% discount la nota de plată tuturor jucătorilor din campionatul ATS-CLUSA care merg în local să vizioneze meciurile din campionatul EURO 2020. 
Urmărește meciurile preferate și bucură-te de mâncare și bere bună. Cheers! 
Adresa: Str. Hermann Oberth nr.3 Cluj-Napoca

INSCRIERI IN NOUA EDITIE DE CAMPIONAT 2021-2022

Dragi colegi,
 
Vă anunțăm că în data de 13 Septembrie va începe campionatul All Time Sport - Clusa, Ediția 2021 - 2022.
După cum ați observat, numele campionatului s-a schimbat în All Time Sport - Clusa, fabrica de bere artizanală fiind principalul sponsor al competiției. 
Data limită de înscriere este 6 Septembrie, dar pentru cei care se înscriu până în 31 Iulie vom acorda un discount de 5%. 
Taxa, premiile și condițiile de participare rămân la fel ca în ediția precedentă.
 
Vă rugăm să nu vă rezervați încă terenurile, în data de 1 Iulie vom anunța terenurile recomandate. 
 
Înscrieri și detalii suplimentare pe info@alltimesport.ro sau la 0740 074 469. 
 
Vă așteptăm!

BILANT SUPERCUPA ROMANIEI LA MINIFOTBAL ORADEA 4-6 iunie 2021

La aceasta competitie organizata de FRM, Campionatul ATS-FITLIFE a avut doua reprezentante: echipele BNT si GEMINA. Echipa BNT a reusit calificarea in 16 zecimi de finala dupa ce in grupa a avut urmatoarele rezultate: 0-1 cu echipa Om la Om din Bucuresti, 5-1 cu echipa Mustang Targoviste, iar in ultimul meci inainte de faza optimilor a cedat cu scorul de 0-1 contra echipei Reggio Brasov. Echipa GEMINA a reusit un rezultat de 1-1 cu echipa Luciano Arad dar a pierdut apoi la loviturile de departajare scorul final fiind de 1-3, a pierdut cu echipa Reggio Brasov cu scorul de 1-3 si a continuat competitia mai departe in CUPA SMART destinata echipelor care au ocupat locul 3 in grupa unde a avut urmatoarele rezultate: Gemina Cluj - Rimini Bistrita: 10 - 2, Gemina Cluj - Camera de comert Resita: 5 - 0, iar in semifinale a intalnit echipa RAAL Bistrita, Gemina iesind victorioasa cu scorul de 5 - 2. Din păcate a fost înfrântă la loviturile de departajare, de către echipa Nurvil Vâlcea, în finala Cupei Fortuna, Oradea. Scorul în timpul regulamentar a fost 2 - 2. La loviturile de departajare echipa din Vâlcea s-a impus cu scorul de 5 - 4. Felicitari ambelor echipe pentru prestatia si rezultatele de la acest puternic turneu, care a fost castigat de catre echipa Nova Vita Targu Mures, la lovituri de departajare, contra echipei Glissando Timisoara, dupa ce in timpul regulamentar scorul a fost de 1-1, jucatorii din Targu Mures reusind egalarea la ultima faza a meciului.

 

SUPERCUPA ROMANIEI LA MINIFOTBAL

In perioada 04-06 iunie 2021 la Oradea, Federatia Romana de Minifotbal din Romania organizeaza Supercupa Romaniei la minifotbal, unde intre cele 48 de participante se regasesc si doua echipe din Campionatul ATS FITLIFE Cluj-Napoca si anume: campioana BNT Cluj-Napoca si ocupanta locului secund, echipa GEMINA. Dorim mult SUCCES ambelor echipe!!!

SITE-UL ECHIPEI GEMINA CLUJ

Buna ziua. In primul rand La multi ani si un an nou mai bun. In aceasta sarabanda de vesti negative venim si o stire pozitiva: avem prima echipa din campionatul nostru cu propriul site, geminacluj.com. Felicitari echipei Gemina pentru acesta realizare. Totodata pana la niste vesti pozitive referitoare la minifotbal, va rugam sa vizitati sectiunea din site-ul nostru cu fotografii, unde am adaugat sectiunii noi cu poze. Rugam ca si alte echipe care au primit premii din partea campionatului nostru sa ne trimita imagini pentru a le putea posta pe site. Va multumim.  

ANUNT FMR! Inghetarea campionatelor locale din sezonul 2019-2020

COMUNICAT FMR din 14.10.2020

ÎNGHETAREA COMPETITIILOR DE MINIFOTBAL DIN SEZONUL 2019-2020.

Federatia de Minifotbal din Romania a facut toate demersurile necesare pentru reluarea competitiilor oficiale organizate sub egida sa. La fel ca si in toate celelalte sporturi de echipa, protocolul medical care sta la baza reluarii competitiilor oficiale, prevede obligativitatea efectuarii testelor de coronavirus de fiecare participant, din 14 in 14 zile. O regula care a creat (si creeaza !) mari dificultati chiar si in cazul sporturilor profesioniste de baza din Romania (a se vedea situatiile din campionatele de volei, handbal, etc) si care, la amatori, este imposibil de implementat/respectat in acest moment.

In aceste conditii Federatia a amanat de mai multe ori decizia de inghetare a sezonului 2019-2020 in speranta ca lucrurile se vor imbunatatii iar competitiile se vor putea finaliza in baza unui nou calendar de desfasurare. Nu s-a putut realiza aceasta si, in prima faza, s-a luat decizia anularii tuturor competitiilor nationale din calendarul 2020, cu exceptia Supercupei Romaniei.
Toata lumea a sperat ca situatia se va imbunatatii si, cu respectarea unor masuri speciale de preventie privind raspandirea si  imbolnavirile cu coronavirus (dar fara ...... teste!), competitiile locale se vor putea relua si se vor finaliza .... pe terenul de joc.

Din pacate evolutia pandemiei de COVID-19 este una foarte ingrijoratoare si chiar s-a agravat. Din acest motiv si avand la baza sedinta de analiza cu membrii afilati si monitorizati din data 08.10.2020, Comitetul Executiv al FMR a decis sa nu se mai acorde un alt termen de finalizare a competitiilor locale si sa solicite punerea in aplicare a prevederilor Deciziei nr. 171 din 03.09.2020 privind inghetarea tuturor competitiilor de minifotbal. Citeste mai mult...

ANUNT FMR!!!

Proces verbal Sedinta Comitetului Executiv FMR din data de 08.06.2020 ora: 16.30

Numarul deciziei: 168/08.06.2020
Motivarea deciziei: In acord cu satutul FMR, respectiv in baza mandatului acordat de Adunarea Generala al FMR, CEx a demarat si a aprobat procedura constituirii Federatiei Romane de Minifotbal. In urma acestui mandat FRM a primit din partea Ministerului Tineretului si Sportului in data de 03.06.2020 Avizul de constituire al Federatiei Nationale imperativ necesar la depunerea dosarului la Judecatoria Bucuresti. In urma acestui aviz, respectiv pentru completarea dosarului, noua structura are obligatia de a depune la dosar si un element de identificare corespunzatoare (sigla/emblema). In acest sens CEx va lua in considerare propunerea ca sigla actuala al FMR sa fie cedata definitiv cu drept de folosinta Federatiei Romane de Minfotbal. Acest demers va ajuta noua structura sa se identifice mai usor in relatia cu partenerii, in organizarea de evenimente sportive, in relatia cu membrii sai prin transmiterea de mesaje atat vizuale cat si inscrisuri, precum si pentru a crera o noua pagina electronica si pagini in socila-media. 

Decizii importante! Comunicat FMR, 03.09.2020

Întrunit în data de 03.09.2020, Comitetul Executiv al FMR a ratificat două decizii foarte importante cu privire la încheirea competițiilor locale aferente sezonului 2019-2020, precum și a desfășurării competițiilor naționale, programate pentru acest an. La ședința CEx a FMR au luat parte 5 membri: Ioan Onicaș - președinte FMR, Attila Takacs - secretar general FMR, Paul Costaș - vicepreședinte FMR, Dan Ștefan Cojocaru și Cristian Lupu - ambii, membri....

CAMPIONAT TEQBALL - ATS FITLIFE & CLUSA BREWERY

SEMIFINALE dupa sistemul cel mai bun din 3 seturi sau 3 din 5

MADD 1-BNT 2 0-3

BNT 1-WINTEAM 2-3

Duminica 23.08.2020 incepand cu ora 18.00 in incinta Clubului Transilvania vor avea loc semifinalele, finala mica si FINALA Turneului de Teqball ATS FITLIFE CLUSA editia I 2020. Dorim mult SUCCES tuturor echipelor ramase in competitie si FAIR-PLAY!!! Ca de obicei, toate partidele vor fi transmise live pe pagina de facebook a Campionatului de minifotbal ATS-FITLIFE!

FINALA BNT-WINTEAM 0-3

CAMPIONAT TEQBALL - ATS FITLIFE & CLUSA BREWERY - program meciuri

 In fiecare zi vom face update la program si rezultate pe pagina de facebook ATS-FITLIFE unde veti gasi poze si filmari de la meciurile competitiei. Se vor califica mai departe primele doua echipe clasate in fiecare grupa iar imperecherea lor va fi A1 cu C2, A2 cu C1, B1 cu D2, B2 cu D1. In cazul neprezentarii unei echipe la un meci programat aceasta va pierde meciul cu 3-0. Vedeti programul meciurilor aici.

CAMPIONAT TEQBALL - ATS FITLIFE & CLUSA BREWERY

In faza superioara se vor califica primele 2 echipe din fiecare grupa, dupa ce vor juca in sistem fiecare cu fiecare. Se vor acorda 3 puncte la victorie fara set decisiv, iar la set decisiv castigatoarea va lua 2 puncte, iar invinsa un punct. Mult SUCCES!

Aici gasiti componenta grupelor.

CAMPIONAT TEQBALL - ATS FITLIFE & CLUSA BREWERY

Dragi colegi,
Știm cât de greu este fără minifotbal așa că până ne revedem pe teren, vă propunem cel mai în vogă sport cu mingea de fotbal numit Teqball! ⚽️🏃‍♂️
Așadar, vom organiza primul turneu de Teqball din Cluj-Napoca! Acesta va avea loc la Club Transilvania, locul de disputare a multor meciuri de minifotbal al campionatului nostru si se va disputa sub egida Teqball Romania.
Cred ca cei mai multi dintre voi au auzit de acest sport care se disputa in jurul unei mese speciale si unde avem doua echipe formate din doi jucatori fiecare, astfel incat suntem in deplina siguranta si legalitate conform cu ultimele restrictii.
Regulamentul de disputare il puteti descarca de pe site-ul nostru, aveti linkul aici 👉 https://bit.ly/2WoDyop. Va recomandam sa il cititi cu atentie si sa vizionati cat mai multe partide de Teqball diponibile YouTube.
Fiecare firmă înscrisă în Campionatul All Time Sport - Fitlife, are dreptul de a-și alege maxim 4 echipe formate din doi jucători. Campionatul se va desfășura ca și cel de minifotbal, de luni până vineri între orele 19.00-22.00. În funcție de numărul de participanți, vom stabili sistemul de disputare.
Fiecare meci va fi programat la o oră fixa, astfel încât sa păstrăm normele de distanțare in vigoare.
Campionatul demonstrativ va începe în 20 Iulie, termenul de finalizare îl vom avea după ce știm numărul de echipe participante. Termenul limită de înscriere este de 17 Iulie. După totalizarea echipelor vom reveni cu informații suplimentare.
Nu avem taxă de participare, am reusit chiar sa atragem un partener nou astfel incat avem premii în bere pentru câștigători, asigurate de Clusa Brewery, fabrica de bere artizanală care o să ne stingă setea pe parcursul campionatului.
În plus, toți participanții vor primi un cod de reducere de 15% la berile artizanale de pe clusa.ro.
Dacă vă întrebați ce se va întâmpla cu campionatul de minfotbal, din păcate nu avem nicio veste de la Federația de Minifotbal la care suntem afiliați, dar sperăm să terminăm campionatul pe teren, va tinem la curent cu ultimele noutati!
Așadar, până în 17 Iulie, vă rugăm să ne trimiteți lista cu cele 4 echipe înscrise pe adresa de email info@alltimesport.ro sau sa comunicati organizatorului D-ul Pop Cosmin datele solicitate.
Ne vedem la meci! 😉

Comunicat oficial | Se prelungește termenul de suspendare - 16 aprilie

Comunicat oficial | Se prelungește termenul de suspendare - 16 aprilie

 

Având în vedere evoluția situației privind răspândirea virusului COVID-19 și a declarării stării de urgență în România, de la data de 16 martie, Comitetul Executiv al Federației de Minifotbal din România a decis prelungirea termenului de suspendare a tuturor competițiilor oficiale, organizate sub egida FMR, până la data de 16.04.2020.

Toți organizatorii locali din țară, care își desfășoară activitatea sub egida FMR, trebuie să implementeze această decizie.

De asemenea, Comitetul Executiv a decis în ședința de aseară și prelungirea termenului limită pentru efectuarea de transferuri pe site-ul oficial FMR, programat anual la data de 1 aprilie. Noul termen la care se va bloca site-ul FMR pentru transferuri și legitimări este cel de 7 zile din momentul reluării competițiilor, aici vorbind de data care urmează a fi anunțată oficial.
 
Urmărim cu atenție evoluția situației și vom anunța următoarele decizii la momentul oportun. Facem, din nou, un apel la toți cei care ne urmăresc de a implementa toate îndrumările venite din partea autorităților naționale. Numai uniți, prin efortul comun al nostru, al tuturor, vom putea depăși cu bine această situație în timpul cel mai scurt posibil.
 
Să ne revedem sănătoși pe terenul de minifotbal!

 

ANUNT IMPORTANT!!!

Comunicat oficial | Suspendarea tuturor competițiilor oficiale FMR

 

Federația de Minifotbal din România reacționează ca urmare a evenimentelor petrecute în ultimul timp, care privesc măsurile de prevenție a răspândirii virusului COVID-19

Astfel, Comitetul Executiv al FMR, întrunit în această seară, 12.03.2020, a luat decizia ca toate competițiile oficiale, organizate sub egida FMR, să fie suspendate până la data de 23.03.2020. Până la această dată se va face o continuă evaluare a situației la nivel național și se va decide dacă termenul de suspendare trebuie prelungit sau nu. 

Decizia Comitetului Executiv al FMR trebuie pusă în aplicare, cu efect imediat, de către toți organizatorii locali care își desfășoară activitatea sub egida FMR.

Hotărârea vine ca urmare a riscului epidemiologic pe care îl are COVID-19 și este în conformitate cu deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, în dorința participării active la măsurile luate pentru protejarea sănătății publice. 

Nimic nu este mai presus decât sănătatea noastră și considerăm că această decizie este una firească în condițiile actuale, o decizie care trebuie să protejeze familia minifotbalului românesc.

 

Ptr. Capitanii de Echipa!!!

Avand in vedere faptul ca mai multi capitani de echipa au solicitat ca sa corelam Regulamentul FMR din 2014 si 2019 cu Regulamentul propriu ATS FIT LIFE, la sectiunea Regulamente de pe site va fi postat un comunicat care speram ca va lamuri unele probleme si situatii pe care le-ati semnalat de-a lungul timpului...in cazul in care aveti propuneri sau semnalati unele neconcordante le asteptam pe adresa de email a competitiei. Multumiri capitanilor de echipa care s-au implicat in aceasta activitate prin semnalarea unor situatii care nu erau exolicate si detailate in regulamentele si deciziile actuale ale FMR si ale campionatului nostru. Va multumesc!!! 

ANUNT IMPORTANT!!!

Decizia 87 / 24.10.2016

 

Jucatorii inregistrati pe site-ul federatiei la echipe active, pot participa la alte competitii care nu se desfasoara sub egida FMR, doar individual. Daca ei participa la o astfel competitie, intr-o formula de echipa in care se regasesc minim 4 jucatori de la o echipa activa in cadrul campionatelor FMR, echipa participanta in competitiile organizate sub egida FMR, risca sa-si piarda dreptul de a participa in competiile nationale organizate de Federatie. Comisia de Organizare are obligatia de a anunta Directia Regionala cu privire la neregulie constatate in acest sens. Prezenta decizie intra in vigoare incepand cu data de 01.01.2017.

ECHIPA NOUA IN DIVIZIA C

Buna ziua...Deoarece au intampinat unele probleme legate de lot, echipa Luminos Labs paraseste campionatul nostru, locul ei fiind luat de o noua echipa, echipa Pilkington, care primeste ca si zestre toate rezulatele si punctele echipei Luminos Labs. Mult succes in aceasta editie de campionat!!! 

CUPA ATS FIT LIFE CLUJ NAPOCA 2020

Azi in jurul orei 15.00, dupa cum a fost transmisia live pe pagina de facebook a Campionatului All Time Sport, s-au tras la sorti prima faza a Cupei ATS FIT LIFE 2020, unde sunt angrenate 28 de echipe. In prima faza, echipele care au ocupat primele 4 locuri la editia anterioara a cupei si anume Conexinstal, BNT, Un-doi.Ro, Bendkopp, nu intra in competitie, ele urmand a se alatura celor 12 echipe castigatoare din prima faza, si cu un total de 16 echipe vom avea faza optimilor de finala. Rog capitanii de echipa a lua legatura intre ei ptr. programarea meciurilor, care trebuie sa se dispute pana in data de 23 februarie 2020, in sistem eliminatoriu, iar daca la finalul celor 50 de minute scorul este egal se vor executa lovituri de departajare de la 7 m. Plata arbitrilor se va face de catre fiecare echipa cate 20 lei /echipa la fiecare meci. Va dorim mult succes!!!

FAZA 1  
VILLAM-FME JOI 13.02.2020 ORA 19.00 CLUB TRANSILVANIA TEREN 5 SCOR 8-3 
LA PORT-SAFETY GROUP LUNI 03.02.2020 ORA 19.00 CLUB TRANSILVANIA TEREN 3 SCOR 2-9
MADD-TESY CONSTRUCT JOI 30.01.2020 ORA 21.00 WINNERS SCOR 8-2 
ROMETA-BLITZ.RO 3-0 
TUBORG-GEMINA MIERCURI 29.01.2020 ORA 21.00 CMC SCOR 1-8 
REAL AGHIRESU-KLAUSENBURG MIERCURI 29.01.2020 ORA 20.00 WONDERLAND SCOR 0-14 
AUCHAN-ACCENTURE MIERCURI 19.02.2020 ORA 20.00 CMC 
GENPACT-EN DAVA JOI 06.02.2020 ORA 21.45 DROMEX SCOR 2-8 
KITCHEN FOR YOU-SANEX MARTI 28.01.2020 ORA 19.30 DROMEX SCOR 6-9 
BETFAIR-MALACATECO MARTI 04.02.2020 ORA 21.30 CLUB TRANSILVANIA TEREN 4 SCOR 4-10 
SALON DENISE-GOODWILL CONSULTING   JOI 13.02.2020 ORA 21.00 GENERALA NR. 3 SCOR 3-3, 4-5 d.p.
AVOCATI  CLUJ-SOFTVISION JOI 06.02.2020 ORA 19.00 VIVO SCOR 0-7 

CUPA UNIRII IASI 2020 EDITIA XIII

In week end-ul proaspăt încheiat din partea Campionatului ATS FIT LIFE Cluj-Napoca au participat 2 echipe AFC Klausenburg 07 si GEMINA Cluj la una dintre cele mai prestigioase turnee amicale din țară: #CupaUnirii de la #Iași,#ediția13, 17-19 ianuarie 2020, unde au obtinut rezultate meritorii, AFC Klausemburg 07 eliminata in optimi chiar de concitadina Gemina, iar Gemina eliminata in sferturi de catre Golden Boys Bacau. Felicitari ambelor echipe pentru rezultatele obtinute!!!

REINCEPE CAMPIONATUL ATS FIT LIFE CLUJ-NAPOCa

Campionatul de minifotbal ATS FIT LIFE Cluj-Napoca se va relua din data de 20 ianuarie 2020 cu meciurile din etapa 14 din Divizia A si etapa nr. 15 din Divizia C, diviziile B1 si B2 vor incepe mai tarziu campionatul la o data pe care o vom comunica ulterior. Totodata cu data de 27 ianuarie 2020 dorim sa incepem si meciurile din cadrul Cupei ATS FIT LIFE Cluj-Napoca, unde sunt inscrise 28 de echipe si se va juca in sistem eliminatoriu. Va dorim mult succes in toate competiile in care sunteti angrenati!!! 

CUPA DE IARNA SMART CUP VALCEA 2019

La Cupa de Iarnă Rm. Vâlcea, ediția III, SMART CUP, 13-15 Decembrie 2019, din partea Campionatului ATS FIT LIFE Cluj-Napoca a participat echipa AFC Klausenburg, care a reusit ca rezultate 1 victorie si 2 infrangeri intr-o grupa destul de echilibarata  #Boromir Rm. Vâlcea #OstroveniCity Rm. Vâlcea #Enjoy Craiova #Klausenburg07 Cluj. 

ARTICOLE DIN NOUL REGULAMENT FMR 2019

10.3 Sanctiunea suportata de un jucator in cazul primirii cartonasului galben, in
timpul desfasurarii campionatelor regulate este urmatoarea:
- la 4 galbene primite - 1 etapa suspendare
- la 7 galbene primite - 1 etapa suspendare
- la 9 galbene primite - 1 etapa suspendare
- dupa al 9-lea cartonas galben, jucatorul va sta la fiecare cartonas galben primit.

30.2 In cazul in care un jucator/antrenor loveste cu pumnul, capul, piciorul în mod
intenţionat si violent un adversar sau coechipier, periclitand integritatea corporala a
acestuia, se sanctioneaza jucatorul in cauza cu suspendarea din competitie pe o perioada
min. 6 etape la 24 etape, daca abaterea disciplinara a fost savarsita in competitiile
locale si o suspendare de pana la 2 ani sau excludere pe termen nedeterminat daca
abaterea disciplinara a fost savarsita in timpul competitiilor nationale. Suspendarea
sau sanctiunea excluderii vizeaza toate competitiile organizate sub egida FMR, indiferent
de caracterul competitiei ( amical sau oficial ). Penalitatea sportiva este intre 200 ron si
1000 ron.
30.3 In cazul in care jucatorul sau oficialul scuipa in directia unei persoane,
coechipier sau adversar in timpul sau cand jocul este intrerupt, acesta se sanctioneaza cu
suspendare de 8-12 etape daca abaterea disciplinara se savarseste la competitiile
locale si intre 2 si 6 luni daca abaterea disciplinara se savarseste la competitiile
nationale. Suspendarea in termeni calendaristici se aplica pentru toate competitiile
desfasurate sub egida FMR indiferent de caracterul acestora ( amical sau oficial ).
Penalitate sportiva min. 50 ron – max. 250 ron.
Scuipatul in semn de protest, se sanctioneaza cu minim 2 – maxim 4 etape daca fapta
a fost savarsita in timpul competitiilor locale si o luna daca fapta a fost savarsita in
timpul competitiilor nationale.
Penalitate sportiva in acest din urma caz se incadreaza intre 50 ron si 200 ron.
30.4 In caz de lovire cu palma, cotul, bratul, piciorul sau comiterea unui fault
grosolan,atac prin imprudenta ori calcarea adversarului in mod intentionat, daca nu s-a
produs vatamare fizica se sanctioneaza cu suspendare 2-5 etape, daca fapta a fost
savarsita atata la competitiile locale cat si la competitiile nationale. Penalitate sportiva

de min. 50 ron – max. 150 ron ;Dispozitia deroga de la dispozitiile art 10.8.

- daca s-a produs vatamare fizica se sanctioneaza cu suspendare 4-10 etape daca
abaterea a fost savarsita in campionatul local si de la 2 la 4 luni daca vatamarea a fost
savarsita in competitiile nationale. Penalitate sportiva de min. 50 ron – max. 250
ron ;Dispozitiile prezentei teze se coroboreaza cu dispozitiile art 10.8
- daca s-a produs vatamare fizica grava se sanctioneaza cu suspendare 6- 16 etape daca
abaterea disciplinara s-a savarsit in timpul competitiilor locale si de la 4 luni la 8 luni daca
abaterea disciplinara s-a savarsit in timpul competitiilor nationale. Penalitate sportiva min.
50 ron – max. 500 ron. Suspendarea pe termeni calendaristici se aplica in toate
competitiile organizate sub egida FMR indiferent de caracterul acestora (amical sau oficial)
Dispozitiile prezentei teze se coroboreaza cu dispozitiile art. 10 .8
30.5 Incaierarea consta in comiterea de brutalitati, loviri si alte violente in care sunt
implicate cel putin 3 persoane. Participarea la incaierare se sanctioneaza cu suspendare
intre 8 si 24 de etape sau excludere daca abaterea disciplinara a fost savarsita in
campionatul local si suspendare de pana la 2 ani sau excludere daca abaterea
disciplinara a fost savarsita in timpul competitiilor nationale. Prezenta teza se aplica
atata pentru jucatori/antrenori cat si pentru oficiali
Penalitatea sportiva este de min. 200 ron – max. 2000 ron. Dispozitiile prezentului
articol se coroboreaza cu dispozitiile art. 10.8
30.6 Orice persoana care a incercat sa previna incidentele, sa-i apere pe altii sau
sa-i desparta pe cei aflati in incaierare nu va fi sanctionata.

ANUNT IMPORTANT

Decizia 153 din 04.06.2019
In conformitate cu hotararea AG a FMR din 09.02.2019, privind oportunitatea modificarii unor
regulamente, CEx a aprobat noul Regulament Disiciplinar al Federatiei de Minifotbal din Romania. Acest
Regulament va fi aplicat in toate competitiile de minifotbal din Romania, organizate sub egida FMR / cu
aprobarea FMR si intra in vigoare cu data aprobarii lui.
1. Regulamentul Disciplinar intra in vigoare odata cu aprobarea lui pentru competitiile nationale, urmand
ca din startul sezonul 2019-2020 sa fie aplicat obligatoriu de catre toti membrii afiliati sau monitorizati si in
competitiile locale. Regulamentul Disiciplinar va fi pus in practica in toate competitiile organizate sub
egida FMR, inclusiv in cele amicale sau cele organizate cu acordul FMR, pe teritoriul Romaniei. 2.
Regulament Disciplinar va fi comunicat spre luare la cunostiinta tuturor Organizatorilor locali, echipelor
inscrise in campionatele afiliate FMR/monitorizate sau organizate sub egida FMR prin format electronic si
va fi publicat pe pagina oficiala al Federatiei.
3. Regulament Disciplinar are la baza Regulamentul de Organizare si Regulamentul de joc si este
aplicabil, obligatoriu, pentru toate echipele participante, jucatori, oficiali si pentru toti organizatorii locali,
putandu-se da derogare doar de catre Comitetul Executiv al Federatiei de Minifotbal
4. Regulamentul disciplinar stabileste sancţiuni pentru abaterile săvârşite de orice persoana care participa
la competitiile de minifotbal si care indeplineste o calitate recunoscuta de acest regulament de disciplina,
jucator, oficial, suporter, reprezentant al echipei care poseda sau nu Carnet de Legitimare in campionat,
apartinator de echipa, inaintea jocului in timpul si dupa terminare, din momentul in care intra in incinta
bazei Sportive si pana in momentul parasirii acesteia, pe toata durata campionatului.

Decizia 152 din 04.06.2019
Persoanele (organziatorii, membrii afiliati/monitorizati, oficiali echipe participante, jucatori, arbitrii, etc.)
care transmit informatii eronate sau ofera declaratii, care aduc prejuditii sau induc in eroare desfasurarea
unui eveniment organizat sub egida FMR sunt sanctionati asfel:
1. organizatorii locali / membrii FMR sunt penalizati cu sactionati cu pierderea unui loc la
Competitiile Nationale:
a. Campionate Regional
b. Cupa Romaneiei
c. CN Firme si Institutii
d. CN Old Boys
2. Arbitrii sunt sanctionati conform regulamentului intern al Comisiei Nationale de Arbitrii
3. Oficialii, delegatii, jucatorii sau alti membrii a unei echipe participante la o competitie organziata
sub egida FMR sunt sanctionati conform Regulamentului Disciplinar

CUPA MAGIC IASI EDITIA VIII

Premier Iași, noua campioană a Cupei Magic la minifotbal.

Cupa Magic la minifotbal a rămas la Iași în acest an. După o finală spectaculoasă, ediția a 8-a a unuia dintre cele mai puternice turnee de minifotbal din România a fost câștigată de echipa Premier Iași, care a învins în marea finală formația Decor Plus Iași, scor 3-2 după loviturile de departajare. La finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 0-0, astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de la 7 metri, loterie la care jucătorii de la Premier au avut nervii mai tari.

Finala, una desfășurată sub semnul fair-play-ului, a fost arbitrată fără greșeală de clujenii Lucian Mandi și Cosmin Pop. De mentionat faptul ca acest cuplu de arbitrii au oficiat si la meciul din finala mare a Turneului de Old Boys, unde Mary Tour Magic Old Boys Iași a învins echipa Auto Driver Old Boys Iași cu scorul de 7-0, avant de asemenea o prestatie excelenta.

Gemina Cluj, medaliată cu bronz.

Medaliile de bronz ale Cupei Magic au fost cucerite de jucătorii formației Gemina Cluj, care au dispus în finala mică de o altă echipă ieșeană, PAOK, scor 2-0 (0-0). Golurile echipei generalului Nicolae Tonu au fost marcate de Drăgan și Ungurușan.


În cadrul festivității, generalul Nicolae Tonu le-a oferit câte o plachetă și un fanion celor doi organizatori, Dan Ștefan Cojocaru și Paul Costaș, după ce la ediția anterioară le-a oferit câte un drapel tricolor.

NOUTATI REGULAMENT EDITIA 2019-2020

În cadrul sedinței de ieri s-au stabilit și ultimele reguli pentru ediția 2019 - 2020. Le gasiti detaliate mai jos.

Va aducem la cunostinta ultimele modificari de regulament pentru aceasta editie de campionat, 2019-2020 si anume:

 - orice echipa va putea avea in componenta un numar mai mare de 3 stranieri care pot evalua simultan pe teren

 - jocurile se vor desfasura intre 2 echipe compuse din cel mult 6 jucatori, (adica sistem 5+1) dintre care unul este portar;

- un joc nu poate incepe sau continua daca una dintre echipe are mai putin de 4 jucatori pe teren;

Citeste mai mult...


Sedinta tehnica cu reprezentantii echipelor

Dragi colegi,
Înainte de începerea campionatului, vom face o ședința tehnică cu reprezentanții echipelor înscrise. 
Întâlnirea va avea loc Marti, 10 Septembrie, începând cu ora 19.00, la Port Pub & Bistro, Strada Hermann Oberth nr 1.
Pentru o mai bună organizare, vă rugăm să confirmați prezența prin sms la: 0740.074.469 
Vă așteptăm!

Noutati Campionatul firmelor ALL TIME SPORT Editia 2019-2020

Campionatul firmelor All Time Sport (ATS) este o competitie pentru minifotbalul amator, afiliata Federatiei de Minifotbal din Romania. Daca esti pasionat de fotbal si vrei sa joci intr-un campionat adevarat, ia-ti echipa si inscrie-te in Campionatul Firmelor Editia a X-a, 2019-2020! Aniversam 10 ani de ATS, deci va fi o editie plina de surprize.

Editia de Campionat cu numarul X se apropie cu pasi repezi. De aceea, iti prezentam ultimele noutai.

CAMPIONANA ATS FITLIFE EDITIA 2018-2019

Titlul de CAMPIOANA a Campionatului ATS FITLIFE editia 2018-2019 a revenit echipei BNT. Felicitari din partea organizatorilor acestui campionat.

CASTIGATOAREA CUPEI ATS FITLIFE EDITIA 2018-2019

Castigatoarea acestei editii a Cupei ATS FITLIFE sezonul 2018-2019 este echipa CONEXINSTAL. Felicitari din partea organizatorilor acestui campionat.

FESTIVITATE DE PREMIERE ATS FITLIFE 2019

Avem placerea de a va anunta castigatorii si premiile ce vor fi acordate in cadrul festivitatii de premiere a campionatului nostru care va avea loc vineri 21 iunie 2019 ora 20.00, dupa disputarea finalelor Cupei ATS FIT LIFE, care vor incepe de la orele 19.00 in Baza Transilvania.

Divizia A Locul 1 BNT Locul 2 Conexinstal Locul 3 EUROGSM

Divizia B1 Locul 1 Softvision Locul 2 Garmin Locul 3 FC BOSCH

Divizia B2 Locul 1 BLITZ.RO Locul 2 De Longhi Locul 3 En Dava

Divizia C Locul 1 SAGE INTACCT Locul 2 Kitchen For You Locul 3 Tesy Construct

FINALA CAMPIONATULUI ATS-FITLIFE EDITIA 2018-2019

Finala Campionatului ATS-FITLIFE Editia 2018-2019 va avea loc Vineri, 21 Iunie, la Baza Sportiva Transilvania, incepand cu ora 19.00.

Dupa disputarea meciurilor din Finala Mica si Finala Mare, va avea loc festivitatea de premiere si after-party.

Va asteptam cu drag!

Campionatul Național al Firmelor, Piatra Neamt 14-16 iunie 2019

Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor, competiție organizată de Federația de Minifotbal din România, are loc în acest an la Piatra Neamț în perioada 14-16 iunie. Astfel, de vineri până duminică, 33 de echipe se vor duela pentru titlul de campioană națională între firme și instituții.

Tragerea la sorți a fazei grupelor este programată pentru joi seara, de la ora 20:00, la Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț, aceasta urmând să fie transmisă LIVE pe pagina de Facebook a Federației de Minifotbal din România. Tot acolo vor avea loc și jocurile acestei competiții, terenul sintetic de dimensiuni mari fiind împărțit în cele 4 terenuri de minifotbal necesare desfășurării turneului.

Deținătoarea trofeului este Coriolan Bacău, care a învins în finala de anul trecut pe NetRom Craiova la Oradea.

Reprezentanta Campionatului ATS FIT LIFE Cluj-Napoca este repartizata ptr. tragerea la sorti in urna 2 valorica. Mult SUCCES!!!

TURNEU REGIONAL FLORESTI 7-9 iunie 2019

In perioada 7-9 iunie 2019 are loc la Floresti Campionatul Regional Nord-Vest, oraganizat de Federatia Romana de Minifotbal. Campionatul ATS FIT LIFE este reprezentat de 3 echipe: BNT, CONEXINSTAL si UN DOI CENTRUL DE PLATI (EGSM). Tuturor echipelor care reprezinta acest campionat le dorim succes si multa bafta...pentru alte informatii cat si pentru intreg programul competitional va rugam sa accesati linkulhttp://www.campionateminifotbal.ro/…/comunicat-campionatul-…

FOTBAL SPORTS FESTIVAL

Premii: locul 1 - 1500 lei + doua bilete/persoana la U Cluj-Paok, locul 2 - 1000 lei + doua bilete/persoana, locul 3 - 500 lei + doua bilete/persoana

Taxa inscriere: 450 lei/echipa

Tragerea la sorti pentru Campionatele Regionale si Campionatul National.

Evenimentul va avea loc la Deva, in data de 04 iunie cu incepere de la ora 19.30, Baza Sportiva Realsport si va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook al Federatiei si pe canalul Youtube FMR. 
MINIFOTBALUL, SPORTUL CARE NE UNESTE!

România, reprezentată de patru echipe la EURO Business Cup

România va fi reprezentată de patru echipe la prima ediție a EURO Business Cup, competiție programată să aibă loc sub egida Federației Europene de Minifotbal (EMF) în perioada 22-26 mai în Antalya, Turcia. Cele patru echipe sunt: Gemina Cluj, Tenaris Silcotub Zalău, Liriada Râșnov și Florea Grup Alba Iulia.

Gemina Cluj

  - echipă înființată în anul 2018, a participat la competiții la Oradea (Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor) și la Iași (Cupa Magic)
  - înscrisă în Liga 1, Campionatul de Firme și Instituții „All Time Sport Cluj”
  - alcătuită numai din militari care au înființat, fără ajutorul sponsorilor, în 2019, Asociația Sportivă Gemina. Militarii fac parte din Divizia 4 Infanterie Gemina

Lot jucători:
Mircea Rusu, Flaviu Chișu, Andrei Stan, Alexandru Mihășan, Raul Morar, Mircea Boboc, Daniel Pop, Gabriel Naghiu, Sebastian Drăgan, Ovidiu Imbuzan, Cosmin Imbuzan, Alin Adelean, Alin Husărescu, Bogdan Baboi, Ciprian Alexa, Nicolae Tonu, Radu Cojocnean, Ionuț Cîmpean și Călin Roman 

Manager: Nicolae Tonu
Președinte Asociația Sportivă: Mircea Rusu
Antrenori:  Radu Cojocnean și Nicolae Tonu
Preparator fizic: Călin Roman

Nicolae Tonu, manager-antrenor, Gemina Cluj:

„Echipa s-a înființat ca urmare a pasiunii pe care o avem pentru minifotbal, toți jucătorii jucau fotbal sau minifotbal pentru diferite echipe și am reușit să formăm o echipă a noastră, a Clujului, pe care am și înscris-o în campionat. Am pierdut multe meciuri în tur pentru că nu am reușit să ne strângem la meciuri, dar în retur am început să ne facem treaba și suntem acum pe locul 6.

Ne-am bucurat când am primit invitația de la Federație pentru că noi în 2018 am participat la competiții, unde am avut un comportament în spiritul și valorile Federației. Nu am câștigat competiții, dar ne-am clasat sus de fiecare dată.

Participarea în Turcia ne-a luat prin surprindere puțin, fiind înființați recent, fără sponsorizări, fiecare jucător plătește ca să joace. Principala muncă am dus-o eu, privind transportul în Antalya, cu avionul este scump în luna mai, dar am reușit să rezolv problema. Este o mândrie să participăm alături de celelalte echipe românești la această competiție.

Echipa este formată din militari, eu sunt singurul ofițer, jucăm din pasiune, suntem echipa Clujului, ne numim Gemina, avem ca logo un leu stilizat, de la regiunea romană Gemina. Ca echipament avem culorile albastru și galben.

Sunt echipe puternice din România care participă în Antalya, cea de la Zalău, Tenaris, echipă cu jucători, pe românește spus, fotbaliști, noi suntem militari. Bineînțeles, sunt asemănări între sportivi și militari, condiția fizică, tactica. Celelalte 3 echipe participante de la noi sunt echipe de top, noi nu ne putem număra printre echipele de top, pentru că nu am câștigat încă nicio competiție. Dar avem un spirit de echipă foarte bun, sper ca și echipa noastră să se claseze între primele 3-4 echipe. Va fi foarte greu, va trebui să avem și noroc.”

TURNEU BAZA UNIREA

Pentru toți pasionații și amatorii de fotbal, Baza Sportiva Unirea organizează prima ediție a turneului de fotbal Unirea. Turneul se adresează jucătorilor amatori și semi-profesioniști de peste 18 ani și va avea loc pe 11-12 Mai 2019 la Baza Sportivă Unirea, Aleea Clăbucet FN, Cluj-Napoca, jud. Cluj. 

CUPA ATS FITLIFE 2019

In ziua de 01.02.2019 s-au tras la sorti meciurile din actuala editie a Cupei ATS FITLIFE 2019 ( programarea meciurilor o gasiti la sectiunea STIRI pe site sau pe site-ul campionateminifotbal.ro). Se va juca un singur meci, in caz de egalitate se vor executa lovituri de departajare de 7 m. Vor merge mai departe castigatoarele din cele 10 meciuri la care se vor alatura inca 5 echipe din cele invinse care vor diputa un meci de calificare mai departe, prin tragere la sorti, in compania altei echipe invinse, care se va alatura si castigatoarea Cupei din editia trecuta, echipa BNT. Meciurile se vor disputa in saptamana 04.02.-10.02.2019, pe terenul stabilit de comuna acord iar plata arbitrilor se va face la teren, cate 15 lei de echipa.  TAXA DE PARTICIPARE: 200 lei, platiti la teren arbitrilor. Dorim mult succes echipelor angrenate in competitie. FAIR-PLAY!!!

SARBATORI FERICITE!!!

Organizatorii Campionatului All Time Sport Fit Life Cluj-Napoca va ureaza Sarbatorii Fericite si un an 2019 mai bun si plin de cat mai multe impliniri, bucurii si satisfactii !!! LA MULTI ANI!!!

ANUNT IMPORTANT

Avand in vedere faptul ca saptamana viitoare campionatul se intrerupe, toate meciurile restante se vor juca obligatoriu saptamana viitoare. Echipele care nu vor programa restantele vor pierde meciul cu 3-0. Campionatul se va relua in anul 2019, probabil cu inceputul lunii februarie, in functie  si de conditiile meteo existente atunci. Rugam echipele care doresc sa se inscrie in Cupa ATS FIT LIFE editia 2018-2019 sa ne contacteze pe email, sms sau telefonic pentru a confirma participarea. Detalii privind taxa de inscriere, datele  de disputare a meciurilor si sistemul de desfasurare a competitiei vor fi comunicate doar dupa ce vom sti numarul exact de participante. Castigatoarea Cupei ATS FIT LIFE va reprezenta orasul Cluj-Napoca la competitia nationala Cupa Romaniei la Minifotbal, desfasurata sub egida FRM (in cazul in care se vor soliciata de catre organizatori mai multe echipe pentru participarea la aceasta competitie vom da credit si altor echipe sa ne reprezinte. SUCCES!!!

ANUNT IMPORTANT

In atentia arbitrilor. si jucatorilor..incepand cu etapa nr. 7 conform noilor cerinte ale Federatiei Europene de Minifotbal autul de poarta se va executa de catre portar cu piciorul...tot in decurs de 6 secunde si se poate marca gol direct fara ca mingea sa atinga nici un alt jucator, coechipier sau adversar

Modificare Regulament

Fiecare echipa trebuie sa aiba echipament sportiv compus din sorturi si tricouri reprezentand aceleasi culori si insemne. Dupa caz, sortul poate fi inlocuit dar tricourile vor fi obligatorii. In lipsa tricoului, echipa nu poate fi sanctionata cu pierderea meciului cu scorul de 3-0, inaintea fluierului de inceput se primeste acceptul de joc din partea arbitrului, echipa adversa va fi instiintata , iar in raportul de joc jucatorul va fi evidentiat separat in cazul in care poarta un tricou fara numar sau maieu.

Orice jucator care a evoluat la o echipa din esaloanele 1, 2, 3, futsall 1 si 2 si nu era eligibil pentru Campionat din aceste motive (erau deja 3 jucatori legitimati la o echipa) si care a fost declarat liber de contract sau si-a reziliat contractul de joc cu echipa la care era legitimat, poate sa fie legitimat de orice echipa din Campionat fara a mai fi considerat jucator legitimat. In momentul in care se legitimeaza din nou la o echipa din ligile 1,2, 3 sau futsall 1 si 2, capitanul de echipa trebuie sa anunte organizatorul si sa fie scos din lotul de jucatori daca semneaza cu o echipa de liga 1sau 2 sau poate inlocui un alt jucator legitimat daca semneaza cu o echipa din liga 3 sau futsall 1 si 2, cu conditia ca echipa respectica sa aiba in continuare doar 3 jucatori legitimați.

Invitatie la socializare

Vineri, 14 Septembrie, intenționăm să ne întâlnim într-un cadrul relaxant, ”la o bere”, unde să ne cunoaștem mai bine și să discutăm depre trecutul, prezentul și viitorul campionatului.
Vii? Confirmă-ne prezența la: info@alltimesport.ro
Te așteptăm!

Noutati Campionat ATS - FITLIFE Editia 2018-2019

Ediția de Campionat cu numărul IX se apropie cu pași repezi. Fii la curent cu ultimele noutăți!

DOCUMENTE INSCRIERE CAMPIONAT

Anunt!
Rugam echipele inscrise in Editia de Campionat 2018 - 2019 sa completeze documentele necesare inscrierii. Documentele pot fi descarcate de aici: www.alltimesport.ro/rules.php Dupa completarea acestora, va rugam sa le trimiteti prin email la adresa info@alltimesport.ro impreuna cu pozele jucatorilor. Multumim!

INSCRIERE CAMPIONAT SEZON 2018-2019

Inscrie-te in cea mai mare competitie de minifotbal din Cluj.
Pana in 31 August, te poti inscrie in ”Campionatul firmelor ATS-FITLIFE” editia 2018-2019. 
Inscrieri la: 0740-074.469, info@alltimesport.ro sau www.alltimesport.ro/inscriere.

TURNEE FINALE 2018

Tragerea la sorti pentru Campionatele Regionale si Campionatul National. 
Evenimentul va avea loc la Bistrita, in data de 28 mai cu incepere de la ora 19.00, Hotel Metropolis si va fi transmis LIVE pe facebook-ul Federatiei si pe canalul de Youtube FMR. 

MECI AMICAL!!!

Echipa nationala va disputa in data de 12 si 13 mai, la baza sportiva Iaki din Mamaia (incinta Hotel Iaki) doua jocuri amicale impotriva Bulgariei, in vederea pregatirii echipei nationale pentru Campionatul European 2018, ce se va desfasura la Kiev in perioada 11-18 august.
Aceasta actiune este cea de a doua din calendarul de pregatire al echipei nationale, condus de antrenorul Marius Mitu, in colaborare cu Directorul Tehnic Dan Cojocaru si Cristian Lupu.

In atentia capitanilor de echipa!!!

Buna ziua. Dorim sa reamintim capitanilor de echipa sa verifice loturile echipelor de pe site si acolo unde se constata faptul ca lipsesc pozele unor jucatori sau unele transferuri nu sunt efectuate, aceste situatii sa fie remediate in cel mai scurt timp. Totodata capitanii echipelor sunt rugati sa verifice statutul jucatorilor proprii (stranier sau angajat) iar acolo unde statutul lor nu este completat sa ne comunice acest lucru cat mai urgent. Va facem cunoscut faptul ca in lotul de jucatori al unei echipe pot sa existe 3 stranieri legitimati care pot sa evolueze si in teren simultan. In cazul in care se va depune o contestatie referitoare la existenta mai multor stranieri in lotul unei echipe sau folosirii mai multor stranieri intr-un meci, Comisia de disciplina va analiza aceste contestatii si va acorda pierderea meciului cu 3-0 de catre echipa care nu a respectat Regulamentul competitiei.Va multumim.

Referitor la CUPA ATS FIT LIFE 2018 va rugam sa confirmati participarea Dvs. printr-un email sau sms. Detalii referitoare la sistemul de disputare, perioada, costuri se vor sti doar dupa ce vom definitiva numarul complet al participantelor. Va multumesc.

CONTESTATII

Echipele care apreciaza ca echipa adverse a incalcat prevederile regulamentare, indiferent de natura lor, au dreptul sa-si sustina cauza numai in baza unei contestatii inscrise in raportul de arbitraj. Echipele au dreptul de introduce contestatii astfel: inainte, la pauza sau dupa joc (in maxim 10 minute de la terminarea jocului) daca se contesta dreptul de joc al unuia sau maxim 3 jucatori de la echipa adversa, inscrisi in raportul de arbitraj, aratandu-se motivele in mod concret; in pauza sau la terminarea jocului (in maxim 10 minute de la terminarea jocului) daca se contesta identitatea unuia sau maxim 3 jucatori inscrisi in raportul de joc (substituire); Contestatiile se fac in scris in raportul de arbitraj si se semneaza de catre delegatul echipei, in prezenta delegatului echipei adverse, care trebuie sa semneze de luare la cunostiinta. Arbitrul este obligat sa specifice momentul formularii contestatiei (inainte, la pauza sau dupa terminarea jocului) si sa semneze. In cazul in care delegatul echipei adverse refuza sa semneze de luare la cunostinta, arbitrul va consemna acest lucru in raport. Arbitrii sunt obligati sa puna raportul de arbitraj la dispozitia delegatilor echipei pentru formularea unei contestatii la solicitarea acestora, in orice moment (inainte la pauza sau dupa terminarea jocului) si indiferent de motivul contestatiei. Jucatorii contestati pot fi inlocuiti numai inainte de inceperea jocului. In acest caz, contestatia ramane fara obiect. Arbitrul va consemna acest lucru in raport iar numarul jucatorilor inscrisi pe raport se va diminua corespunzator. Contestatiile vor fi luate in discutie de Comisia de disciplina doar in cazul in care au fost facute in conformitate cu regulamentele competitiei, in caz contrar vor fi respinse ca nefondate sau neintemeiate.  In cazul contestatiilor care fac referire la dreptul de joc (de exemplu, faptul ca unul sau mai multi jucatori sunt legitimati la cluburi de fotbal din Liga 1, 2, 3, futsal, jucatori straini) echipa care face contestatia trebuie sa depuna dovezi, probe concrete care sa sustina sesizarea facuta. Analiza si solutionarea contestatiei se va face pe baza probelor depuse imediat dupa joc  Comisia de Disciplina nu va lua in discutie nici un fel de sesizare sau reclamatie sau alte asemenea acte, doar pe cele inscrise pe raportul de joc, care este singurul act oficial. Articolul referitor la contestații din Regulamentul ATS FIT LIFE de pe site-ul Campionatului ATS FIT LIFE se abroga, ramanand in vigoare aceste modificari.

Anunt FRM

Buna ziua la toti,
 
Sper ca toti sunteti bine si ca noul sezon a demarat cu succes in competitiile voastre.
Va trimit un comunicat legat de organizarea si desfasurarea Campionatului National de Old Boys 2017.
 
In vederea desfasurarii Campionatului National Old Boys, va comunicam urmatoarele:
 
-          Data de desfasurare a competitiei: 27 - 29 octombrie 2017.
 
-    Locul si locatia: municipiul Iasi, Baza Sportiva Magic Sport Center din Tudor Vladimirescu si Alexandru cel Bun.
 
-          Data limita pentru inscrierea echipei/echipelor participante: 15 octombrie 2017 (pe adresa de email fmrcompetitii@gmail.com).
 
-          Data limita de transmitere a tabelul nominal cu jucatorii din cadrul lotului echipei/echipelor participante este 23 octombrie, 2017. Tabelul trebuie sa fie vizat de Organizatorul campionatului de unde provine echipa respectiva.
-     Lotul echipei poate fi formata si dintr-o selectionata a campionatului local
 
-          Taxa de participare: 600 lei/ echipa. Aceasta va fi achita in contul Federatiei de catre Organizatorul local.
 
-          Cazare si masa: echipele participante pot beneficia de cazare cu 3 mese incluse/zi intre 100 si 120 lei /pers sau pot solicita si alte oferte de la dl. Dan Cojocaru (telefon -  0722 376 349).
 
 
 
Pentru a primi drept de joc la competitia nationala, delegatii echipelor vor prezenta urmatoarele:
 
     a)    Tabel nominal cu jucatorii echipei participante, vizat de Comisia de Organizare locala;
 
     b)    Jucatorii au obligatia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere), in vederea verificarii identitatii acestora, inainte de desfasurarea jocurilor.
 
     c)    Adeverinta medicala individuala, emisa in anul 2017, prin care sa reiese ca jucatorul este apt pentru efort, sport, etc. 
Atasat gasiti regulamentul competitiei si tabelul nominal de inscriere echipa. 

Pentru alte informatii va stam la dispozitie.

Multumesc si bafta la toti.

PS. In scurt timp va vom trimite si informatii noi legat de Campionatul Mondial din Tunisia.
 
Takacs Attila
Secretar General 
Federatia de Minifotbal din Romania

Campionat ATS FIT LIFE 2017-2018

Dragi colegi

 

A mai ramas un weekend si incepe un nou campionat.

Am inchis inscrierile pentru cele doua divizii valorice , o serie A si doua serii B , fiecare de cate 16 echipe asa inca vom avea mai multe meciuri/serie  decat in editia precedenta (cand am avut 14 echipe/serie). 

In timp scurt vom da drumul si diviziei C  avand in vedere ca sunt destul de multe echipe care s-au inscris pe ultima suta de metri.

Va readucem aminte despre obligativitatea de a transmite organizatorului urmatoarele documente care le gasiti pe site-ul nostru la rubrica  REGULAMENTE:

Declaratie pe proprie raspundere, Tabel nominal jucatori, Cerere legitimare jucator  ( pentru jucator nou  )

O noutate de ultima ora in ceea ce priveste regulamentul:

La trei cartonase galbene acordate aceluiasi jucator pe parcursul intregii editii de campionat urmeaza o etapa de suspendare. La al cincilea cartonas galben jucatorul sta o etapa urmand ca la fiecare urmator cartonas galben sa stea cate o etapa.

De asemenea  modificarea cuantumului  la cartonase dupa cum urmeaza  -  30 RON cartonasul galben  , 150 RON cartonasul rosu direct + minim 5 etape de suspendare.

Dorim ca acest campionat sa fie declarat cel mai Fairplay din tara si singura unitate de masura reala este numarul de cartonase galbene respectiv rosii.

Va rugam comunicati acest obiectiv tuturor din lotul echipei impreuna cu noile masuri  disciplinare si pecuniare  !

Tot incepand cu aceasta editie de campionat dorim o implicare mai activa pe Facebook , la fiecare meci arbitrul va face o poza de grup cu ambele echipe , poza care va fi postata si urmata de comentariile voastre despre meciul disputat.

La fel va rugam sa transmiteti acest lucru colegilor si sa dati toti Like  paginii nostre de Facebook !

Incercam ca in timp scurt sa  transmitem live cateva meciuri din campionat revenim cu detalii !

Mult succes tuturor !

Echipa ATS

 

Structura campionatului de minifotbal ATS-Fitlife sezonul 2017-2018

Noul sezon va fi structurat pe doua divizii valorice

Campionatul firmelor ATS-Fitlife 2017-2018

Dragi participanti la campionatul firmelor ATS-FITLIFE

Datorita unor probleme in contractarea terenurilor de joc a unor echipe , aceasta editie incepe cu o saptamana mai tarziu decat ati fost obisnuiti, adica pe data de 11 Septembrie!

Iron Gym

Produsele Iron Gym au fost intotdeauna concepute ca un plus in dezvoltarea uniforma a corpului si in eficienta antrenamentelor de forta, realizate acasa. Expertiza in acest domeniu, alaturi de investitiile continue in cercetarea si dezvoltarea produselor, au facut ca Iron Gym sa se mandreasca cu un numar de 21 de produse ce fac parte din categoria strength@home.

EURO Business Cup 2021

In perioada 13-17 octombrie 2021 va avea loc in Antalya competitia EURO Business Cup 2021, la minifotbal, unde Campionatul nostru, ATS Clusa Cluj-Napoca va fi reprezentat de echipa GEMINA Cluj. Dorim mult succes echipei GEMINA Cluj la aceasta competie.

START INSCRIERI IN CAMPIONATUL DE MINIFOTBAL ATS CLUSA CLUJ-NAPOCA SEZONUL 2022-2023

Incepand de astazi va puteti inscrie in Campionatul Firmelor ATS-CLUSA Editia 2022-2023 Cluj-Napoca. Detalii pe alltimesport.ro sau la telefon +40740074469.

CAMPIONATUL NAȚIONAL RÂMNICU VÂLCEA 15-17 IULIE 2022

In perioada 15-17 iulie 2022 la Râmnicu Vâlcea a avut loc Campionatul Național la Minifotbal din România, care a adunat la star 32 de echipe, adica crema minifotbalistică din România. Campionatul nostru a fost reprezentat de către echipa HNH klausemburgn care din păcate a ratat calificare in sferturile de finală ale acestei competiții, fiind învinsă de către echipa AS Glissando Timișoara cu scorul de 2-1. Rămânem cu satisfacția că reprezentanta campionatului nostru s-a clasat în primele 16 echipe din România în 2022! Felicitări echipelor participante pentru efortul material, logistic și desigur sportiv, felicitari HNH Klausenburg pentru acesta performanță, vă dorim vacanța plăcută și sa ne vedem sănătoși la următoare editie de campionat!!!!     

CUPA ROMANIEI SIBIU 2022

In perioada 1-3 iulie 2022 la Sibiu a fost organizata Cupa Romaniei la Minifotbal, care a adunat la start 68 de echipe. Campionatul nostru, ATS Clusa Cluj-Napoca a fost reprezentat de echipele: Gemina Cluj, Klausen 07 si Regional Floresti. Echipele noastre s-au comportat admirabil, avand rezulate bune, chiar daca Regional Floresti cu 1 victorie, 1 victorie la 7 m si un meci pierdut a ratat calificarea in 16 zecimile competitiei, iar Gemina Cluj si Klausen 07, dupa un scenariu identic de cosmar (gol primit la ultima faza de joc) au ratat de la punctul cu 7 m in urma executarii loviturilor de departajare, sansa de a  juca in sferturile de finala a competitiei, castigata de echipa Energy Friends Sighisoara.

Felicitari tuturor echipelor noastre participante, multumiri pentru punctajul adus campionatului nostru si sa ne vedem cu bine la toamna, la inceputul unui nou sezon competional. Vacanta placuta!!!

SUPERCUPA ROMANIEI IASI 1-3 IULIE 2022

La Super Cupa Romaniei desfăsurata la Iasi in perioada 1-3 iulie 2022, echipa HNH Klausemburg, castigatoarea titlului de campiona din Campionatul ATS Clusa Cluj-Napoca,a a reusit performanta de a deveni vicecampioana la acest turneu,  dupa ce rand pe rand a invins echipele: Hazard Team Botoșani, Tex Tailor BracomaFotbal Club Nova VitaTazmannschaft București (faza grupelor), Premier Iasi (sfert de finala) și Borussia Hermannstadt (semifinala), pierzand finala contra echipei Boromir Valcea. Totodata, echipa HNH Klausenburga a dat și jucătorul turneului, în persoana lui Vanea Pop! Datorita acestor rezultate, Campionatul ATS Clusa Cluj-Napoca va fi din nou reprezentat dupa o pauza cam mare (6 ani) de o echipa la Campionatul National al Romaniei de minifotbal de la Valcea, din perioada 15-17 iulie 2022. Felicitari din partea ATS Clusa Cluj-Napoca si mult succes la Valcea, la Campionatul National!!!

CAMPIONATUL NATIONAL AL FIRMELOR SI INSTITUTIILOR DEVA 2022

 

🥈🥈🥈🥈🥈
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇
"GEMINA" CLUJ VICECAMPIOANĂ LA TURNEUL NAȚIONAL AL FIRMELOR ȘI INSTITUȚIILOR de la DEVA.
"GEMINA"CLUJ va reprezenta ROMÂNIA in luna octombrie la EURO BUSSINES CUP ANTALYA.
După un meci foarte greu impotriva echipei Catena Racing București ,din păcate băieții noștrii sau recunoscut invinși și am pierdut cu scorul de 2-1 . Un turneu reușit din toate punctele de vedere pentru noi.
Pe lângă locul 2 ocupat la finalul turneului am dat și jucătorul turneului in persoana căpitanului nostru din finală Chișu Flaviu .
FELICITĂRI TUTUROR JUCĂTORILOR și STAFFULUI
pentru această performanță .
FORȚA "GEMINA"CLUJ 💪💪💪💪
Le mulțumim pe această cale si sponsorilor noștrii :
BANCA TRANSILVANIA
NOODLE PACK
PROFESSIONAL RECYCLE
 
preluare facebook Gemina

CAMPIONATUL NAȚIONAL AL FIRMELOR ȘI INSTITUȚIILOR, DEVA, 24-26.06.2022

Mâine la DEVA echipa GEMINA Cluj iși incepe aventura la CAMPIONATUL NAȚIONAL AL FIRMELOR ȘI INSTITUȚIILOR.
Sorții i-au repartizat in grupa B alături de alte 3 echipe:
UACE DUMBRAVIȚA
BAZA AERIANĂ MK CONSTANȚA
GENIȘTII DEVA.
Să sperăm și să credem in valoarea băieților noștri.
FORȚA "GEMINA "CLUJ 💪💪💪💪💪

FESTIVITATE DE PREMIERE ATS CLUSA CLUJ-NAPOCA 2021-2022

 

Duminica, 19 iunie 2022 Campionatul de minifotbal ATS Clusa Cluj-Napoca a tras cortina peste sezonul 2021-2022, acordand premii echipelor merituoase, jucatorilor si arbitrilor. Evenimentul a avut loc in incinta Club Transilvania. Lista celor premianti este:

- cea mai fair-play echipa din Divizia B: echipa RoumaSport

- cea mai fair-play echipa din Divizia A: echipa Villam

- cel mai fair-play jucator din divizia B: jucatorul echipei RoumaSport, Catinean Raul

- cel mai fair-play jucator din divizia A: jucatorul echipei Villam, Tasnadi Szabolcs

- cel mai bun portar din Divizia B: portarul echipei Stranierii, Bocos Ionut

- cel mai bun portar din Divizia A: portarul echipei HNH Klausenburg, Mocan Andrei

- gogheterul Diviziei B: jucatorul echipei Madd Electronics, Vescan Darius

- gogheterul Diviziei A: jucatorul echipei BNT, Cioara Adonis

- arbitrii competitiei: Chis Marius, Biliga Andrei, Sonher Antonio, Relu Bocancea, Sipos Dinu, Pop Nicusor, Pop Cosmin, Mandi Lucian Leva Ionut

- locul 4 divizia B: echipa Tecknoworks 

- locul 3 divizia B: echipa Arrk R&D

- locul 2 divizia B: echipa Madd Electronics 

- locul 1 divizia B: echipa Stranierii

- locul 4 divizia A: echipa Klausen 07

- locul 3 divizia A: echipa BNT

- locul 2 divizia A: echipa Gemina

- locul 1 divizia A: echipa HNH Klausenburg, campionii Campionatului ATS CLUSA Cluj-Napoca editia 2021-2022

Felicitari tuturor participantilor si multumiri celor care au ajutat la organizarea in bune conditii a acestei editii de campionat, tuturor celor prezenti la festivitatea de premiere, delegatilor echipelor, capitanilor de echipa, jucatorilor si arbitrilor. Va dorim vacanta placuta si sa ne vedem cu bine in urmatoare editie de camionat, iar echipelor care reprezinta campionatul nostru la competiitiile nationale (HNH Klausenburg, Gemina, Klausen 07, Regional Floresti) le dorim mult succes si un parcurs cat mai lung competitional.    

FESTIVITATE DE PREMIERE 2022

Duminica 19 iunie 2022 ora 19.00, va avea loc in incinta Club Transilvania festivitatea de premiere a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca editia 2021-2022. Va asteptam cu drag!!!

CUPA ATS GOURMET CLUJ-NAPOCA 2022

Final de drum la competitia Cupa ATS Clusa Gourmet Cluj Napoca 2022. După un meci foarte echilibrat și disputat echipa HNH Klausenburg a câștigat trofeu oficial pus la bătaie în sezonul 2021/2022, pe plan local, scor 4-3 contra echipei Regional Floresti. In finala mica echipa Gemina a dispus de echipa Klausen 07 cu scorul de 5-2. Competitia Silver Cup a fost castigata de echipa Un-doi.ro, iar competitia Bronze Cup de echipa Madd Electronic. Premii individuale: jucătorul turneului în persoana lui Vanea Pop de la echipa HNH Klausenburg; goghetul competitiei jucatorul Hoca Rares de la echipa Regional Floresti; cel mai bun portar jucatorul Tulbure Catalin de la echipa Regional Floresti.
Felicitari pentru organizare și eforturi All Time Sport Cluj, felicitări pentru joc și fair play tuturor echipelor participante, multumiri sponsorilor si celor implicati in realizarea acestul frumos eveniment sportiv de minifotbal.

CUPA ENERGY SIGHISOARA VINE LA CLUJ-NAPOCA!

𝐒𝐔𝐍𝐓𝐄𝐌 𝐂𝐀𝐌𝐏𝐈𝐎𝐍𝐈 🏆🏆🏆
🥳 Echipa nostră C Â Ș T I G Ă a doua ediție a #CUPA #ENERGY de la #SIGHISOARA‼️
După un meci foarte echilibrat și încheiat la egalitate (1️⃣-1️⃣), contra celor de la Premier Iasi (echipă întâlnită și învinsă și în grupe, 3-2), ne impunem cu 3-1, după loviturile de departajare și devenim #CAMPIONI în premieră la Energy Arena Sighișoara!🥇
🙏 #MULȚUMIM tuturor celor implicați, de la organizatori, arbitrii și desigur toți voluntarii care au făcut din acest turneu unul DEOSEBIT, până la cei care ne-au găzduit la Hotel Korona Sighișoara!
🤝 Felicităm desigur toate echipele participante și desigur finalista, Premier, care alături de noi, am arătat că putem face show și doar pe teren, punând mai mult fair play și mai puțin orgoliu pe primul plan!
🔝 Echipa noastră a dat și două premii individuale:
🥇 GOLGETERUL TURNEULUI
🔟 Tanel Daniel (Sorin Acatrinei)
🥇 PORTARUL TURNEULUI
1️⃣ Andrei Mocan
🎩 Jos pălăria pentru superbul public sighișorean, care ne-au făcut să ne simțim mari, în #minifotbal!
📣 Să ne revedem cu bine la edițiile din anii următori pentru alte amintiri pe viață! ⚽️

preluare pagina de facebook HNH

CUPA ENERGY SIGHISOARA ED. 2, 29.04-01-05-2022

Ediția a doua a turneului de la Sighișoara o să aibă loc în weekendul 29 apr-01 mai, la baza Energy Arena Sighișoara. Campionatul ATS Clusa Cluj-Napoca este reprezentat de echipele HNH si Regional Floresti. Se anunță un turneu interesant, cu multe echipe bune din România, în probabil cea mai puternică competiție amicală din țară până la turneele naționale din vară! Succes echipelor participante, fair-play iar cei mai buni sa castige!

CUPA ATS CLUSA GOURMET 2022

Ieri a avut loc tragerea la sorti pentru turneul Cupa României la minifotbal, faza locala Cluj-Napoca ce va avea loc in acest weekend, la Baza Sportiva Club Transilvania.
Multumim sponsorilor pentru ajutorul acordat in organizarea acestui eveniment si pentru premiile oferite.
Club Transilvania - cea mai mare, verde și modernă bază sportivă privată din Cluj Napoca.
Clusa Gourmet - bunatati artizanale - magazin cu specialități din carne, brânzeturi, vinuri, condimente si alte bunătăți artizanale internationale si locale.
AQUA Carpatica - apa minerala naturala cu gust unic și calitate ce corespunde tuturor cerințelor și standardelor.
Wet Hard Seltzer - o băutură fresh, cu apă minerală, arome discrete din fructe naturale și alcool, perfecta pentru petreceri si momente de relaxare.
Clusa Brewery - bere artizanala facuta in Cluj cu respect, pasiune și plăcere, doar din ingrediente naturale, fara adaos de enzime si aditivi.
Zazen - locul în care se întâlnesc toate activitățile faine de timp liber: o ieșire cu prietenii, o masă bună, fancy drinks sau un super concert.

CUPA ATS CLUSA GOURMET- SPONSOR PRINCIPAL CLUB TRANSILVANIA

Sponsorul principal al Cupei ATS-CLUSA Gourmet este Club Transilvania. 

CUPA ATS CLUSA GOURMET

In perioada 28-29 Mai 2022, ATS Cluj Napoca va organiza, sub forma unui turneu, Cupa ATS-Clusa Gourmet. Editia de anul acesta va alinia la start 12 echipe, inscrise benevol, din ambele divizii ale Campionatului ATS-Clusa Cluj-Napoca.

Sistemul de disputare este: faza grupelor, sferturi de finala, semifinale, finala mica si finala mare...

CUPA UNIRII EDITIA 15 IASI 14-16 ianuarie 2022

La sfarsitul acestei saptamani, echipele HNH si GEMINA CLUJ, participante in cadrul Campionatului ATS-Clusa Cluj Napoca, vor participa la un turneu de minifotbal la Iasi, Cupa Unirii editia 15, Iasi, 14-16 ianuarie 2022. Iata cum vad echipe participante acest turneu...

TURNEU VALCEA 10-12.12.2021

La finalul acestei săptămâni echipa HNH Klausenburg se deplasează la Râmnicu Vâlcea pentru un turneu amical de minifotbal în cadrul Cupa de Iarnă, ediția 4!
Aseară a avut loc și tragerea la sorți a grupelor turneului, iar echipa HNH Klausenburg a fost repartizată în grupa E, alături de alte 3 echipe din țară...

GEMINA Bussines Cup 2021 Antalya

Echipa Gemina Cluj-Napoca a terminat aventura la Euro Bussines Cup Antalya 2021, unde  a reusit o figura frumoasa, avand urmatoarele rezultate: Gemina-Beststrong (Ungaria)5-1, Gemina-Demirkaya Sigorna (Turcia) 7-5, Gemina-Aselsan  (Turcia) 4-2, aceastea fiind rezultatele din faza grupelor, unde a reusit sa se califice de pe locul 1. In urmatoarea runda a jucat contra echipei Partnesrs G din Slovacia de care atrecut cu scorul de 3-0. In faza sferturilor  a pierdut contra echipei Volna di Rusia cu scorul de 1-4, echipa care va castiga aceasta editie a Cupei Bussines din Antalya. Informatii si poze despre aceasta aventura fotbalistica a echipei GEMINA gasiti si la sectiunea noastra de pe site dedicata pozelor cat si pe siteul http://eurobusinesscup.com/. Notre respect GEMINA Cluj.

EURO Business Cup 2021

In perioada 13-17 octombrie 2021 va avea loc in Antalya competitia EURO Business Cup 2021, la minifotbal, unde Campionatul nostru, ATS Clusa Cluj-Napoca va fi reprezentat de echipa GEMINA Cluj. Dorim mult succes echipei GEMINA Cluj la aceasta competie.

Modificari regulament ATS CLUSA 2021-2022

1. Transferul unui jucator nou intre echipe sau de la alte echipe din alte campionate afiliate sau transferul unui jucator nou dupa data de 13 septembrie 2021 va fi de 50 lei.(plus taxa de 5ö catre FMR in cazul jucatorilor din alte campionate afiliate).

2. Cartonas galben: 50 lei, cartonas rosu direct 150 lei, cartonas rosu cumulat din 2 cartonase galbene 100 lei, taxa amanare meci 100 lei (nu ve parcepe taxa de amanare in cazuri speciale, gen COVID-19 sau participare la alte competitii interne sau internationale unde o echipa din Campionatul ATS Clusa participa), cu mentiunea ca meciul trebuie jucat in timpul turului sau returului (nu se va putea termina turul sau returul cu meciuri restante) echipa care amana meciul se va ocupa de taxa terenului la rejucare. In cazul in care amanarea meciului se face pe pozitia echipei adverse va suporta si taxa terenului din data amanarii. O echipa care are amanat un meci nu poate amana alt meci decat dupa disputarea meciului restant (amanat). Baremul de arbitraj in cazul amanarii in ziua meciului se achita de catre echipa care a solicitat amanarea (dar doar cu acordul echipei adverse, in caz contrar meciul se pierde cu 0-3). Baremul arbitrului se va achita in ziua respectiva catre organizator. Taxa contestatie 300 lei suportata de catre echipa care introduce contestatia.  

3. In urma votului capitanilor echipelor participante din aceasta editie de campionat se va introduce arbitraj dublu la partidele derby care se va solicita catre organizator, sau la orice meci la care se solicita acest aspect, cu plata extra arbitru suportata de catre cele doua echipe, cash, direct la arbitru, dupa terminarea meciului.

Drept de joc jucatori

Dreptul de joc pentru competițiile locale și naționale, sub egida FMR

 

Numarul deciziei: 177/30.07.2021

Modalitatea de implementare: imediat dupa aprobare

Textul deciziei/comunicatului aprobat:

Dreptul de joc al jucatorilor pentru competitiile locale si nationale, organizate sub egida FMR. Decizia se va aplica incepand cu sezonul 2021

1. In competitiile locale organziate sub egida FMR vor avea drept de joc doar jucatorii inregistrati pe site-ul FMR, conform deciziilor emise anterior de Federatie, cu aplicarea conditiilor si a termenelor prevazute in prezenta decizie si a regulamentelor in vigoare.

2. Fiecare echipa participanta va depune la Comisia de organziare locala (COL), alaturi de Cererea de inscriere a echipei in competitie si un tabel nominal care trebuie sa cuprinda lotul integral de jucatori. COL are obligatia de a inscrie toti acesti jucatorii pe site-ul Federatiei, in lotul fiecarei echipe din competitie.

Vezi mai mult...

Debutul evenimentului sportiv ATS CLUSA

Buna ziua. Alaturat va postez locurile obtinute de echipe in tintarul Tabelei Berger ptr. definitivarea etapelor, cu mentiunea ca in Liga I se va juca dupa sistemul tur retur si un tur de play-off locurile 1-6 si si play-out locurile 7-12. Echipe calificate in play-off si play-out vor duce cu ele doar punctele obtinute cu echipele calificate la randul lor in cele doua faze ale competitiei. Ultimele 4 locuri din play-out retrogradeaza in liga II, iar primele 4 locuri din Liga II promoveaza in Liga I. In Liga II se va juca dupa sistemul tur-retur. Mult succes, FAIR-PLAY si sa fim sanatosi.

Vezi mai mult...

Sedinta + degustare de bere

În data de 7 Septembrie, ora 18.00, va avea loc ședința dedicată începerii campionatului de fotbal ATS-CLUSA. 
Întâlnirea va avea loc la sediul Clusa, str Traian Vuia nr.124A și va fi precedată de un tur al fabricii de bere artizanale Clusa (sponsorul principal al campionatului în ediția 2021-2022) și de o degustare de bere. 

Având în vedere restricțiile în vigoare, vă rugăm să delegați o singură persoană/ echipă!

Prezența va fi acceptată doar prin confirmarea prezenței până în data de 7 Septembrie ora 11.00. Puteți confirma prezența în mesagerie sau direct la numarul de telefon 0740074469 -Pop Cosmin.

Vă așteptăm!

 
 

ATS CLUSA SI GOODFELLAS = EURO 2020

Uită-te la UEFA EURO 2020 și pregătește-ți strategia pentru 13 Septembrie, când începe Campionatul ATS-CLUSA .
Goodfellas pizza & more oferă 10% discount la nota de plată tuturor jucătorilor din campionatul ATS-CLUSA care merg în local să vizioneze meciurile din campionatul EURO 2020. 
Urmărește meciurile preferate și bucură-te de mâncare și bere bună. Cheers! 
Adresa: Str. Hermann Oberth nr.3 Cluj-Napoca

INSCRIERI IN NOUA EDITIE DE CAMPIONAT 2021-2022

Dragi colegi,
 
Vă anunțăm că în data de 13 Septembrie va începe campionatul All Time Sport - Clusa, Ediția 2021 - 2022.
După cum ați observat, numele campionatului s-a schimbat în All Time Sport - Clusa, fabrica de bere artizanală fiind principalul sponsor al competiției. 
Data limită de înscriere este 6 Septembrie, dar pentru cei care se înscriu până în 31 Iulie vom acorda un discount de 5%. 
Taxa, premiile și condițiile de participare rămân la fel ca în ediția precedentă.
 
Vă rugăm să nu vă rezervați încă terenurile, în data de 1 Iulie vom anunța terenurile recomandate. 
 
Înscrieri și detalii suplimentare pe info@alltimesport.ro sau la 0740 074 469. 
 
Vă așteptăm!

BILANT SUPERCUPA ROMANIEI LA MINIFOTBAL ORADEA 4-6 iunie 2021

La aceasta competitie organizata de FRM, Campionatul ATS-FITLIFE a avut doua reprezentante: echipele BNT si GEMINA. Echipa BNT a reusit calificarea in 16 zecimi de finala dupa ce in grupa a avut urmatoarele rezultate: 0-1 cu echipa Om la Om din Bucuresti, 5-1 cu echipa Mustang Targoviste, iar in ultimul meci inainte de faza optimilor a cedat cu scorul de 0-1 contra echipei Reggio Brasov. Echipa GEMINA a reusit un rezultat de 1-1 cu echipa Luciano Arad dar a pierdut apoi la loviturile de departajare scorul final fiind de 1-3, a pierdut cu echipa Reggio Brasov cu scorul de 1-3 si a continuat competitia mai departe in CUPA SMART destinata echipelor care au ocupat locul 3 in grupa unde a avut urmatoarele rezultate: Gemina Cluj - Rimini Bistrita: 10 - 2, Gemina Cluj - Camera de comert Resita: 5 - 0, iar in semifinale a intalnit echipa RAAL Bistrita, Gemina iesind victorioasa cu scorul de 5 - 2. Din păcate a fost înfrântă la loviturile de departajare, de către echipa Nurvil Vâlcea, în finala Cupei Fortuna, Oradea. Scorul în timpul regulamentar a fost 2 - 2. La loviturile de departajare echipa din Vâlcea s-a impus cu scorul de 5 - 4. Felicitari ambelor echipe pentru prestatia si rezultatele de la acest puternic turneu, care a fost castigat de catre echipa Nova Vita Targu Mures, la lovituri de departajare, contra echipei Glissando Timisoara, dupa ce in timpul regulamentar scorul a fost de 1-1, jucatorii din Targu Mures reusind egalarea la ultima faza a meciului.

 

SUPERCUPA ROMANIEI LA MINIFOTBAL

In perioada 04-06 iunie 2021 la Oradea, Federatia Romana de Minifotbal din Romania organizeaza Supercupa Romaniei la minifotbal, unde intre cele 48 de participante se regasesc si doua echipe din Campionatul ATS FITLIFE Cluj-Napoca si anume: campioana BNT Cluj-Napoca si ocupanta locului secund, echipa GEMINA. Dorim mult SUCCES ambelor echipe!!!

SITE-UL ECHIPEI GEMINA CLUJ

Buna ziua. In primul rand La multi ani si un an nou mai bun. In aceasta sarabanda de vesti negative venim si o stire pozitiva: avem prima echipa din campionatul nostru cu propriul site, geminacluj.com. Felicitari echipei Gemina pentru acesta realizare. Totodata pana la niste vesti pozitive referitoare la minifotbal, va rugam sa vizitati sectiunea din site-ul nostru cu fotografii, unde am adaugat sectiunii noi cu poze. Rugam ca si alte echipe care au primit premii din partea campionatului nostru sa ne trimita imagini pentru a le putea posta pe site. Va multumim.  

ANUNT FMR! Inghetarea campionatelor locale din sezonul 2019-2020

COMUNICAT FMR din 14.10.2020

ÎNGHETAREA COMPETITIILOR DE MINIFOTBAL DIN SEZONUL 2019-2020.

Federatia de Minifotbal din Romania a facut toate demersurile necesare pentru reluarea competitiilor oficiale organizate sub egida sa. La fel ca si in toate celelalte sporturi de echipa, protocolul medical care sta la baza reluarii competitiilor oficiale, prevede obligativitatea efectuarii testelor de coronavirus de fiecare participant, din 14 in 14 zile. O regula care a creat (si creeaza !) mari dificultati chiar si in cazul sporturilor profesioniste de baza din Romania (a se vedea situatiile din campionatele de volei, handbal, etc) si care, la amatori, este imposibil de implementat/respectat in acest moment.

In aceste conditii Federatia a amanat de mai multe ori decizia de inghetare a sezonului 2019-2020 in speranta ca lucrurile se vor imbunatatii iar competitiile se vor putea finaliza in baza unui nou calendar de desfasurare. Nu s-a putut realiza aceasta si, in prima faza, s-a luat decizia anularii tuturor competitiilor nationale din calendarul 2020, cu exceptia Supercupei Romaniei.
Toata lumea a sperat ca situatia se va imbunatatii si, cu respectarea unor masuri speciale de preventie privind raspandirea si  imbolnavirile cu coronavirus (dar fara ...... teste!), competitiile locale se vor putea relua si se vor finaliza .... pe terenul de joc.

Din pacate evolutia pandemiei de COVID-19 este una foarte ingrijoratoare si chiar s-a agravat. Din acest motiv si avand la baza sedinta de analiza cu membrii afilati si monitorizati din data 08.10.2020, Comitetul Executiv al FMR a decis sa nu se mai acorde un alt termen de finalizare a competitiilor locale si sa solicite punerea in aplicare a prevederilor Deciziei nr. 171 din 03.09.2020 privind inghetarea tuturor competitiilor de minifotbal. Citeste mai mult...

ANUNT FMR!!!

Proces verbal Sedinta Comitetului Executiv FMR din data de 08.06.2020 ora: 16.30

Numarul deciziei: 168/08.06.2020
Motivarea deciziei: In acord cu satutul FMR, respectiv in baza mandatului acordat de Adunarea Generala al FMR, CEx a demarat si a aprobat procedura constituirii Federatiei Romane de Minifotbal. In urma acestui mandat FRM a primit din partea Ministerului Tineretului si Sportului in data de 03.06.2020 Avizul de constituire al Federatiei Nationale imperativ necesar la depunerea dosarului la Judecatoria Bucuresti. In urma acestui aviz, respectiv pentru completarea dosarului, noua structura are obligatia de a depune la dosar si un element de identificare corespunzatoare (sigla/emblema). In acest sens CEx va lua in considerare propunerea ca sigla actuala al FMR sa fie cedata definitiv cu drept de folosinta Federatiei Romane de Minfotbal. Acest demers va ajuta noua structura sa se identifice mai usor in relatia cu partenerii, in organizarea de evenimente sportive, in relatia cu membrii sai prin transmiterea de mesaje atat vizuale cat si inscrisuri, precum si pentru a crera o noua pagina electronica si pagini in socila-media. 

Decizii importante! Comunicat FMR, 03.09.2020

Întrunit în data de 03.09.2020, Comitetul Executiv al FMR a ratificat două decizii foarte importante cu privire la încheirea competițiilor locale aferente sezonului 2019-2020, precum și a desfășurării competițiilor naționale, programate pentru acest an. La ședința CEx a FMR au luat parte 5 membri: Ioan Onicaș - președinte FMR, Attila Takacs - secretar general FMR, Paul Costaș - vicepreședinte FMR, Dan Ștefan Cojocaru și Cristian Lupu - ambii, membri....

CAMPIONAT TEQBALL - ATS FITLIFE & CLUSA BREWERY

SEMIFINALE dupa sistemul cel mai bun din 3 seturi sau 3 din 5

MADD 1-BNT 2 0-3

BNT 1-WINTEAM 2-3

Duminica 23.08.2020 incepand cu ora 18.00 in incinta Clubului Transilvania vor avea loc semifinalele, finala mica si FINALA Turneului de Teqball ATS FITLIFE CLUSA editia I 2020. Dorim mult SUCCES tuturor echipelor ramase in competitie si FAIR-PLAY!!! Ca de obicei, toate partidele vor fi transmise live pe pagina de facebook a Campionatului de minifotbal ATS-FITLIFE!

FINALA BNT-WINTEAM 0-3

CAMPIONAT TEQBALL - ATS FITLIFE & CLUSA BREWERY - program meciuri

 In fiecare zi vom face update la program si rezultate pe pagina de facebook ATS-FITLIFE unde veti gasi poze si filmari de la meciurile competitiei. Se vor califica mai departe primele doua echipe clasate in fiecare grupa iar imperecherea lor va fi A1 cu C2, A2 cu C1, B1 cu D2, B2 cu D1. In cazul neprezentarii unei echipe la un meci programat aceasta va pierde meciul cu 3-0. Vedeti programul meciurilor aici.

CAMPIONAT TEQBALL - ATS FITLIFE & CLUSA BREWERY

In faza superioara se vor califica primele 2 echipe din fiecare grupa, dupa ce vor juca in sistem fiecare cu fiecare. Se vor acorda 3 puncte la victorie fara set decisiv, iar la set decisiv castigatoarea va lua 2 puncte, iar invinsa un punct. Mult SUCCES!

Aici gasiti componenta grupelor.

CAMPIONAT TEQBALL - ATS FITLIFE & CLUSA BREWERY

Dragi colegi,
Știm cât de greu este fără minifotbal așa că până ne revedem pe teren, vă propunem cel mai în vogă sport cu mingea de fotbal numit Teqball! ⚽️🏃‍♂️
Așadar, vom organiza primul turneu de Teqball din Cluj-Napoca! Acesta va avea loc la Club Transilvania, locul de disputare a multor meciuri de minifotbal al campionatului nostru si se va disputa sub egida Teqball Romania.
Cred ca cei mai multi dintre voi au auzit de acest sport care se disputa in jurul unei mese speciale si unde avem doua echipe formate din doi jucatori fiecare, astfel incat suntem in deplina siguranta si legalitate conform cu ultimele restrictii.
Regulamentul de disputare il puteti descarca de pe site-ul nostru, aveti linkul aici 👉 https://bit.ly/2WoDyop. Va recomandam sa il cititi cu atentie si sa vizionati cat mai multe partide de Teqball diponibile YouTube.
Fiecare firmă înscrisă în Campionatul All Time Sport - Fitlife, are dreptul de a-și alege maxim 4 echipe formate din doi jucători. Campionatul se va desfășura ca și cel de minifotbal, de luni până vineri între orele 19.00-22.00. În funcție de numărul de participanți, vom stabili sistemul de disputare.
Fiecare meci va fi programat la o oră fixa, astfel încât sa păstrăm normele de distanțare in vigoare.
Campionatul demonstrativ va începe în 20 Iulie, termenul de finalizare îl vom avea după ce știm numărul de echipe participante. Termenul limită de înscriere este de 17 Iulie. După totalizarea echipelor vom reveni cu informații suplimentare.
Nu avem taxă de participare, am reusit chiar sa atragem un partener nou astfel incat avem premii în bere pentru câștigători, asigurate de Clusa Brewery, fabrica de bere artizanală care o să ne stingă setea pe parcursul campionatului.
În plus, toți participanții vor primi un cod de reducere de 15% la berile artizanale de pe clusa.ro.
Dacă vă întrebați ce se va întâmpla cu campionatul de minfotbal, din păcate nu avem nicio veste de la Federația de Minifotbal la care suntem afiliați, dar sperăm să terminăm campionatul pe teren, va tinem la curent cu ultimele noutati!
Așadar, până în 17 Iulie, vă rugăm să ne trimiteți lista cu cele 4 echipe înscrise pe adresa de email info@alltimesport.ro sau sa comunicati organizatorului D-ul Pop Cosmin datele solicitate.
Ne vedem la meci! 😉

Comunicat oficial | Se prelungește termenul de suspendare - 16 aprilie

Comunicat oficial | Se prelungește termenul de suspendare - 16 aprilie

 

Având în vedere evoluția situației privind răspândirea virusului COVID-19 și a declarării stării de urgență în România, de la data de 16 martie, Comitetul Executiv al Federației de Minifotbal din România a decis prelungirea termenului de suspendare a tuturor competițiilor oficiale, organizate sub egida FMR, până la data de 16.04.2020.

Toți organizatorii locali din țară, care își desfășoară activitatea sub egida FMR, trebuie să implementeze această decizie.

De asemenea, Comitetul Executiv a decis în ședința de aseară și prelungirea termenului limită pentru efectuarea de transferuri pe site-ul oficial FMR, programat anual la data de 1 aprilie. Noul termen la care se va bloca site-ul FMR pentru transferuri și legitimări este cel de 7 zile din momentul reluării competițiilor, aici vorbind de data care urmează a fi anunțată oficial.
 
Urmărim cu atenție evoluția situației și vom anunța următoarele decizii la momentul oportun. Facem, din nou, un apel la toți cei care ne urmăresc de a implementa toate îndrumările venite din partea autorităților naționale. Numai uniți, prin efortul comun al nostru, al tuturor, vom putea depăși cu bine această situație în timpul cel mai scurt posibil.
 
Să ne revedem sănătoși pe terenul de minifotbal!

 

ANUNT IMPORTANT!!!

Comunicat oficial | Suspendarea tuturor competițiilor oficiale FMR

 

Federația de Minifotbal din România reacționează ca urmare a evenimentelor petrecute în ultimul timp, care privesc măsurile de prevenție a răspândirii virusului COVID-19

Astfel, Comitetul Executiv al FMR, întrunit în această seară, 12.03.2020, a luat decizia ca toate competițiile oficiale, organizate sub egida FMR, să fie suspendate până la data de 23.03.2020. Până la această dată se va face o continuă evaluare a situației la nivel național și se va decide dacă termenul de suspendare trebuie prelungit sau nu. 

Decizia Comitetului Executiv al FMR trebuie pusă în aplicare, cu efect imediat, de către toți organizatorii locali care își desfășoară activitatea sub egida FMR.

Hotărârea vine ca urmare a riscului epidemiologic pe care îl are COVID-19 și este în conformitate cu deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, în dorința participării active la măsurile luate pentru protejarea sănătății publice. 

Nimic nu este mai presus decât sănătatea noastră și considerăm că această decizie este una firească în condițiile actuale, o decizie care trebuie să protejeze familia minifotbalului românesc.

 

Ptr. Capitanii de Echipa!!!

Avand in vedere faptul ca mai multi capitani de echipa au solicitat ca sa corelam Regulamentul FMR din 2014 si 2019 cu Regulamentul propriu ATS FIT LIFE, la sectiunea Regulamente de pe site va fi postat un comunicat care speram ca va lamuri unele probleme si situatii pe care le-ati semnalat de-a lungul timpului...in cazul in care aveti propuneri sau semnalati unele neconcordante le asteptam pe adresa de email a competitiei. Multumiri capitanilor de echipa care s-au implicat in aceasta activitate prin semnalarea unor situatii care nu erau exolicate si detailate in regulamentele si deciziile actuale ale FMR si ale campionatului nostru. Va multumesc!!! 

ANUNT IMPORTANT!!!

Decizia 87 / 24.10.2016

 

Jucatorii inregistrati pe site-ul federatiei la echipe active, pot participa la alte competitii care nu se desfasoara sub egida FMR, doar individual. Daca ei participa la o astfel competitie, intr-o formula de echipa in care se regasesc minim 4 jucatori de la o echipa activa in cadrul campionatelor FMR, echipa participanta in competitiile organizate sub egida FMR, risca sa-si piarda dreptul de a participa in competiile nationale organizate de Federatie. Comisia de Organizare are obligatia de a anunta Directia Regionala cu privire la neregulie constatate in acest sens. Prezenta decizie intra in vigoare incepand cu data de 01.01.2017.

ECHIPA NOUA IN DIVIZIA C

Buna ziua...Deoarece au intampinat unele probleme legate de lot, echipa Luminos Labs paraseste campionatul nostru, locul ei fiind luat de o noua echipa, echipa Pilkington, care primeste ca si zestre toate rezulatele si punctele echipei Luminos Labs. Mult succes in aceasta editie de campionat!!! 

CUPA ATS FIT LIFE CLUJ NAPOCA 2020

Azi in jurul orei 15.00, dupa cum a fost transmisia live pe pagina de facebook a Campionatului All Time Sport, s-au tras la sorti prima faza a Cupei ATS FIT LIFE 2020, unde sunt angrenate 28 de echipe. In prima faza, echipele care au ocupat primele 4 locuri la editia anterioara a cupei si anume Conexinstal, BNT, Un-doi.Ro, Bendkopp, nu intra in competitie, ele urmand a se alatura celor 12 echipe castigatoare din prima faza, si cu un total de 16 echipe vom avea faza optimilor de finala. Rog capitanii de echipa a lua legatura intre ei ptr. programarea meciurilor, care trebuie sa se dispute pana in data de 23 februarie 2020, in sistem eliminatoriu, iar daca la finalul celor 50 de minute scorul este egal se vor executa lovituri de departajare de la 7 m. Plata arbitrilor se va face de catre fiecare echipa cate 20 lei /echipa la fiecare meci. Va dorim mult succes!!!

FAZA 1  
VILLAM-FME JOI 13.02.2020 ORA 19.00 CLUB TRANSILVANIA TEREN 5 SCOR 8-3 
LA PORT-SAFETY GROUP LUNI 03.02.2020 ORA 19.00 CLUB TRANSILVANIA TEREN 3 SCOR 2-9
MADD-TESY CONSTRUCT JOI 30.01.2020 ORA 21.00 WINNERS SCOR 8-2 
ROMETA-BLITZ.RO 3-0 
TUBORG-GEMINA MIERCURI 29.01.2020 ORA 21.00 CMC SCOR 1-8 
REAL AGHIRESU-KLAUSENBURG MIERCURI 29.01.2020 ORA 20.00 WONDERLAND SCOR 0-14 
AUCHAN-ACCENTURE MIERCURI 19.02.2020 ORA 20.00 CMC 
GENPACT-EN DAVA JOI 06.02.2020 ORA 21.45 DROMEX SCOR 2-8 
KITCHEN FOR YOU-SANEX MARTI 28.01.2020 ORA 19.30 DROMEX SCOR 6-9 
BETFAIR-MALACATECO MARTI 04.02.2020 ORA 21.30 CLUB TRANSILVANIA TEREN 4 SCOR 4-10 
SALON DENISE-GOODWILL CONSULTING   JOI 13.02.2020 ORA 21.00 GENERALA NR. 3 SCOR 3-3, 4-5 d.p.
AVOCATI  CLUJ-SOFTVISION JOI 06.02.2020 ORA 19.00 VIVO SCOR 0-7 

CUPA UNIRII IASI 2020 EDITIA XIII

In week end-ul proaspăt încheiat din partea Campionatului ATS FIT LIFE Cluj-Napoca au participat 2 echipe AFC Klausenburg 07 si GEMINA Cluj la una dintre cele mai prestigioase turnee amicale din țară: #CupaUnirii de la #Iași,#ediția13, 17-19 ianuarie 2020, unde au obtinut rezultate meritorii, AFC Klausemburg 07 eliminata in optimi chiar de concitadina Gemina, iar Gemina eliminata in sferturi de catre Golden Boys Bacau. Felicitari ambelor echipe pentru rezultatele obtinute!!!

REINCEPE CAMPIONATUL ATS FIT LIFE CLUJ-NAPOCa

Campionatul de minifotbal ATS FIT LIFE Cluj-Napoca se va relua din data de 20 ianuarie 2020 cu meciurile din etapa 14 din Divizia A si etapa nr. 15 din Divizia C, diviziile B1 si B2 vor incepe mai tarziu campionatul la o data pe care o vom comunica ulterior. Totodata cu data de 27 ianuarie 2020 dorim sa incepem si meciurile din cadrul Cupei ATS FIT LIFE Cluj-Napoca, unde sunt inscrise 28 de echipe si se va juca in sistem eliminatoriu. Va dorim mult succes in toate competiile in care sunteti angrenati!!! 

CUPA DE IARNA SMART CUP VALCEA 2019

La Cupa de Iarnă Rm. Vâlcea, ediția III, SMART CUP, 13-15 Decembrie 2019, din partea Campionatului ATS FIT LIFE Cluj-Napoca a participat echipa AFC Klausenburg, care a reusit ca rezultate 1 victorie si 2 infrangeri intr-o grupa destul de echilibarata  #Boromir Rm. Vâlcea #OstroveniCity Rm. Vâlcea #Enjoy Craiova #Klausenburg07 Cluj. 

ANUNT IMPORTANT

Decizia 153 din 04.06.2019
In conformitate cu hotararea AG a FMR din 09.02.2019, privind oportunitatea modificarii unor
regulamente, CEx a aprobat noul Regulament Disiciplinar al Federatiei de Minifotbal din Romania. Acest
Regulament va fi aplicat in toate competitiile de minifotbal din Romania, organizate sub egida FMR / cu
aprobarea FMR si intra in vigoare cu data aprobarii lui.
1. Regulamentul Disciplinar intra in vigoare odata cu aprobarea lui pentru competitiile nationale, urmand
ca din startul sezonul 2019-2020 sa fie aplicat obligatoriu de catre toti membrii afiliati sau monitorizati si in
competitiile locale. Regulamentul Disiciplinar va fi pus in practica in toate competitiile organizate sub
egida FMR, inclusiv in cele amicale sau cele organizate cu acordul FMR, pe teritoriul Romaniei. 2.
Regulament Disciplinar va fi comunicat spre luare la cunostiinta tuturor Organizatorilor locali, echipelor
inscrise in campionatele afiliate FMR/monitorizate sau organizate sub egida FMR prin format electronic si
va fi publicat pe pagina oficiala al Federatiei.
3. Regulament Disciplinar are la baza Regulamentul de Organizare si Regulamentul de joc si este
aplicabil, obligatoriu, pentru toate echipele participante, jucatori, oficiali si pentru toti organizatorii locali,
putandu-se da derogare doar de catre Comitetul Executiv al Federatiei de Minifotbal
4. Regulamentul disciplinar stabileste sancţiuni pentru abaterile săvârşite de orice persoana care participa
la competitiile de minifotbal si care indeplineste o calitate recunoscuta de acest regulament de disciplina,
jucator, oficial, suporter, reprezentant al echipei care poseda sau nu Carnet de Legitimare in campionat,
apartinator de echipa, inaintea jocului in timpul si dupa terminare, din momentul in care intra in incinta
bazei Sportive si pana in momentul parasirii acesteia, pe toata durata campionatului.

Decizia 152 din 04.06.2019
Persoanele (organziatorii, membrii afiliati/monitorizati, oficiali echipe participante, jucatori, arbitrii, etc.)
care transmit informatii eronate sau ofera declaratii, care aduc prejuditii sau induc in eroare desfasurarea
unui eveniment organizat sub egida FMR sunt sanctionati asfel:
1. organizatorii locali / membrii FMR sunt penalizati cu sactionati cu pierderea unui loc la
Competitiile Nationale:
a. Campionate Regional
b. Cupa Romaneiei
c. CN Firme si Institutii
d. CN Old Boys
2. Arbitrii sunt sanctionati conform regulamentului intern al Comisiei Nationale de Arbitrii
3. Oficialii, delegatii, jucatorii sau alti membrii a unei echipe participante la o competitie organziata
sub egida FMR sunt sanctionati conform Regulamentului Disciplinar

CUPA MAGIC IASI EDITIA VIII

Premier Iași, noua campioană a Cupei Magic la minifotbal.

Cupa Magic la minifotbal a rămas la Iași în acest an. După o finală spectaculoasă, ediția a 8-a a unuia dintre cele mai puternice turnee de minifotbal din România a fost câștigată de echipa Premier Iași, care a învins în marea finală formația Decor Plus Iași, scor 3-2 după loviturile de departajare. La finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 0-0, astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de la 7 metri, loterie la care jucătorii de la Premier au avut nervii mai tari.

Finala, una desfășurată sub semnul fair-play-ului, a fost arbitrată fără greșeală de clujenii Lucian Mandi și Cosmin Pop. De mentionat faptul ca acest cuplu de arbitrii au oficiat si la meciul din finala mare a Turneului de Old Boys, unde Mary Tour Magic Old Boys Iași a învins echipa Auto Driver Old Boys Iași cu scorul de 7-0, avant de asemenea o prestatie excelenta.

Gemina Cluj, medaliată cu bronz.

Medaliile de bronz ale Cupei Magic au fost cucerite de jucătorii formației Gemina Cluj, care au dispus în finala mică de o altă echipă ieșeană, PAOK, scor 2-0 (0-0). Golurile echipei generalului Nicolae Tonu au fost marcate de Drăgan și Ungurușan.


În cadrul festivității, generalul Nicolae Tonu le-a oferit câte o plachetă și un fanion celor doi organizatori, Dan Ștefan Cojocaru și Paul Costaș, după ce la ediția anterioară le-a oferit câte un drapel tricolor.

NOUTATI REGULAMENT EDITIA 2019-2020

În cadrul sedinței de ieri s-au stabilit și ultimele reguli pentru ediția 2019 - 2020. Le gasiti detaliate mai jos.

Va aducem la cunostinta ultimele modificari de regulament pentru aceasta editie de campionat, 2019-2020 si anume:

 - orice echipa va putea avea in componenta un numar mai mare de 3 stranieri care pot evalua simultan pe teren

 - jocurile se vor desfasura intre 2 echipe compuse din cel mult 6 jucatori, (adica sistem 5+1) dintre care unul este portar;

- un joc nu poate incepe sau continua daca una dintre echipe are mai putin de 4 jucatori pe teren;

Citeste mai mult...


Sedinta tehnica cu reprezentantii echipelor

Dragi colegi,
Înainte de începerea campionatului, vom face o ședința tehnică cu reprezentanții echipelor înscrise. 
Întâlnirea va avea loc Marti, 10 Septembrie, începând cu ora 19.00, la Port Pub & Bistro, Strada Hermann Oberth nr 1.
Pentru o mai bună organizare, vă rugăm să confirmați prezența prin sms la: 0740.074.469 
Vă așteptăm!

Noutati Campionatul firmelor ALL TIME SPORT Editia 2019-2020

Campionatul firmelor All Time Sport (ATS) este o competitie pentru minifotbalul amator, afiliata Federatiei de Minifotbal din Romania. Daca esti pasionat de fotbal si vrei sa joci intr-un campionat adevarat, ia-ti echipa si inscrie-te in Campionatul Firmelor Editia a X-a, 2019-2020! Aniversam 10 ani de ATS, deci va fi o editie plina de surprize.

Editia de Campionat cu numarul X se apropie cu pasi repezi. De aceea, iti prezentam ultimele noutai.

CAMPIONANA ATS FITLIFE EDITIA 2018-2019

Titlul de CAMPIOANA a Campionatului ATS FITLIFE editia 2018-2019 a revenit echipei BNT. Felicitari din partea organizatorilor acestui campionat.

CASTIGATOAREA CUPEI ATS FITLIFE EDITIA 2018-2019

Castigatoarea acestei editii a Cupei ATS FITLIFE sezonul 2018-2019 este echipa CONEXINSTAL. Felicitari din partea organizatorilor acestui campionat.

FESTIVITATE DE PREMIERE ATS FITLIFE 2019

Avem placerea de a va anunta castigatorii si premiile ce vor fi acordate in cadrul festivitatii de premiere a campionatului nostru care va avea loc vineri 21 iunie 2019 ora 20.00, dupa disputarea finalelor Cupei ATS FIT LIFE, care vor incepe de la orele 19.00 in Baza Transilvania.

Divizia A Locul 1 BNT Locul 2 Conexinstal Locul 3 EUROGSM

Divizia B1 Locul 1 Softvision Locul 2 Garmin Locul 3 FC BOSCH

Divizia B2 Locul 1 BLITZ.RO Locul 2 De Longhi Locul 3 En Dava

Divizia C Locul 1 SAGE INTACCT Locul 2 Kitchen For You Locul 3 Tesy Construct

FINALA CAMPIONATULUI ATS-FITLIFE EDITIA 2018-2019

Finala Campionatului ATS-FITLIFE Editia 2018-2019 va avea loc Vineri, 21 Iunie, la Baza Sportiva Transilvania, incepand cu ora 19.00.

Dupa disputarea meciurilor din Finala Mica si Finala Mare, va avea loc festivitatea de premiere si after-party.

Va asteptam cu drag!

Campionatul Național al Firmelor, Piatra Neamt 14-16 iunie 2019

Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor, competiție organizată de Federația de Minifotbal din România, are loc în acest an la Piatra Neamț în perioada 14-16 iunie. Astfel, de vineri până duminică, 33 de echipe se vor duela pentru titlul de campioană națională între firme și instituții.

Tragerea la sorți a fazei grupelor este programată pentru joi seara, de la ora 20:00, la Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț, aceasta urmând să fie transmisă LIVE pe pagina de Facebook a Federației de Minifotbal din România. Tot acolo vor avea loc și jocurile acestei competiții, terenul sintetic de dimensiuni mari fiind împărțit în cele 4 terenuri de minifotbal necesare desfășurării turneului.

Deținătoarea trofeului este Coriolan Bacău, care a învins în finala de anul trecut pe NetRom Craiova la Oradea.

Reprezentanta Campionatului ATS FIT LIFE Cluj-Napoca este repartizata ptr. tragerea la sorti in urna 2 valorica. Mult SUCCES!!!

TURNEU REGIONAL FLORESTI 7-9 iunie 2019

In perioada 7-9 iunie 2019 are loc la Floresti Campionatul Regional Nord-Vest, oraganizat de Federatia Romana de Minifotbal. Campionatul ATS FIT LIFE este reprezentat de 3 echipe: BNT, CONEXINSTAL si UN DOI CENTRUL DE PLATI (EGSM). Tuturor echipelor care reprezinta acest campionat le dorim succes si multa bafta...pentru alte informatii cat si pentru intreg programul competitional va rugam sa accesati linkulhttp://www.campionateminifotbal.ro/…/comunicat-campionatul-…

FOTBAL SPORTS FESTIVAL

Premii: locul 1 - 1500 lei + doua bilete/persoana la U Cluj-Paok, locul 2 - 1000 lei + doua bilete/persoana, locul 3 - 500 lei + doua bilete/persoana

Taxa inscriere: 450 lei/echipa

Tragerea la sorti pentru Campionatele Regionale si Campionatul National.

Evenimentul va avea loc la Deva, in data de 04 iunie cu incepere de la ora 19.30, Baza Sportiva Realsport si va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook al Federatiei si pe canalul Youtube FMR. 
MINIFOTBALUL, SPORTUL CARE NE UNESTE!

România, reprezentată de patru echipe la EURO Business Cup

România va fi reprezentată de patru echipe la prima ediție a EURO Business Cup, competiție programată să aibă loc sub egida Federației Europene de Minifotbal (EMF) în perioada 22-26 mai în Antalya, Turcia. Cele patru echipe sunt: Gemina Cluj, Tenaris Silcotub Zalău, Liriada Râșnov și Florea Grup Alba Iulia.

Gemina Cluj

  - echipă înființată în anul 2018, a participat la competiții la Oradea (Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor) și la Iași (Cupa Magic)
  - înscrisă în Liga 1, Campionatul de Firme și Instituții „All Time Sport Cluj”
  - alcătuită numai din militari care au înființat, fără ajutorul sponsorilor, în 2019, Asociația Sportivă Gemina. Militarii fac parte din Divizia 4 Infanterie Gemina

Lot jucători:
Mircea Rusu, Flaviu Chișu, Andrei Stan, Alexandru Mihășan, Raul Morar, Mircea Boboc, Daniel Pop, Gabriel Naghiu, Sebastian Drăgan, Ovidiu Imbuzan, Cosmin Imbuzan, Alin Adelean, Alin Husărescu, Bogdan Baboi, Ciprian Alexa, Nicolae Tonu, Radu Cojocnean, Ionuț Cîmpean și Călin Roman 

Manager: Nicolae Tonu
Președinte Asociația Sportivă: Mircea Rusu
Antrenori:  Radu Cojocnean și Nicolae Tonu
Preparator fizic: Călin Roman

Nicolae Tonu, manager-antrenor, Gemina Cluj:

„Echipa s-a înființat ca urmare a pasiunii pe care o avem pentru minifotbal, toți jucătorii jucau fotbal sau minifotbal pentru diferite echipe și am reușit să formăm o echipă a noastră, a Clujului, pe care am și înscris-o în campionat. Am pierdut multe meciuri în tur pentru că nu am reușit să ne strângem la meciuri, dar în retur am început să ne facem treaba și suntem acum pe locul 6.

Ne-am bucurat când am primit invitația de la Federație pentru că noi în 2018 am participat la competiții, unde am avut un comportament în spiritul și valorile Federației. Nu am câștigat competiții, dar ne-am clasat sus de fiecare dată.

Participarea în Turcia ne-a luat prin surprindere puțin, fiind înființați recent, fără sponsorizări, fiecare jucător plătește ca să joace. Principala muncă am dus-o eu, privind transportul în Antalya, cu avionul este scump în luna mai, dar am reușit să rezolv problema. Este o mândrie să participăm alături de celelalte echipe românești la această competiție.

Echipa este formată din militari, eu sunt singurul ofițer, jucăm din pasiune, suntem echipa Clujului, ne numim Gemina, avem ca logo un leu stilizat, de la regiunea romană Gemina. Ca echipament avem culorile albastru și galben.

Sunt echipe puternice din România care participă în Antalya, cea de la Zalău, Tenaris, echipă cu jucători, pe românește spus, fotbaliști, noi suntem militari. Bineînțeles, sunt asemănări între sportivi și militari, condiția fizică, tactica. Celelalte 3 echipe participante de la noi sunt echipe de top, noi nu ne putem număra printre echipele de top, pentru că nu am câștigat încă nicio competiție. Dar avem un spirit de echipă foarte bun, sper ca și echipa noastră să se claseze între primele 3-4 echipe. Va fi foarte greu, va trebui să avem și noroc.”

SARBATORI FERICITE!!!

Organizatorii Campionatului All Time Sport - Fitlife, vă urează Sărbători fericite! 🙂🐰

TURNEU BAZA UNIREA

Pentru toți pasionații și amatorii de fotbal, Baza Sportiva Unirea organizează prima ediție a turneului de fotbal Unirea. Turneul se adresează jucătorilor amatori și semi-profesioniști de peste 18 ani și va avea loc pe 11-12 Mai 2019 la Baza Sportivă Unirea, Aleea Clăbucet FN, Cluj-Napoca, jud. Cluj. 

CUPA ATS FITLIFE 2019

In ziua de 01.02.2019 s-au tras la sorti meciurile din actuala editie a Cupei ATS FITLIFE 2019 ( programarea meciurilor o gasiti la sectiunea STIRI pe site sau pe site-ul campionateminifotbal.ro). Se va juca un singur meci, in caz de egalitate se vor executa lovituri de departajare de 7 m. Vor merge mai departe castigatoarele din cele 10 meciuri la care se vor alatura inca 5 echipe din cele invinse care vor diputa un meci de calificare mai departe, prin tragere la sorti, in compania altei echipe invinse, care se va alatura si castigatoarea Cupei din editia trecuta, echipa BNT. Meciurile se vor disputa in saptamana 04.02.-10.02.2019, pe terenul stabilit de comuna acord iar plata arbitrilor se va face la teren, cate 15 lei de echipa.  TAXA DE PARTICIPARE: 200 lei, platiti la teren arbitrilor. Dorim mult succes echipelor angrenate in competitie. FAIR-PLAY!!!

SARBATORI FERICITE!!!

Organizatorii Campionatului All Time Sport Fit Life Cluj-Napoca va ureaza Sarbatorii Fericite si un an 2019 mai bun si plin de cat mai multe impliniri, bucurii si satisfactii !!! LA MULTI ANI!!!

ANUNT IMPORTANT

Avand in vedere faptul ca saptamana viitoare campionatul se intrerupe, toate meciurile restante se vor juca obligatoriu saptamana viitoare. Echipele care nu vor programa restantele vor pierde meciul cu 3-0. Campionatul se va relua in anul 2019, probabil cu inceputul lunii februarie, in functie  si de conditiile meteo existente atunci. Rugam echipele care doresc sa se inscrie in Cupa ATS FIT LIFE editia 2018-2019 sa ne contacteze pe email, sms sau telefonic pentru a confirma participarea. Detalii privind taxa de inscriere, datele  de disputare a meciurilor si sistemul de desfasurare a competitiei vor fi comunicate doar dupa ce vom sti numarul exact de participante. Castigatoarea Cupei ATS FIT LIFE va reprezenta orasul Cluj-Napoca la competitia nationala Cupa Romaniei la Minifotbal, desfasurata sub egida FRM (in cazul in care se vor soliciata de catre organizatori mai multe echipe pentru participarea la aceasta competitie vom da credit si altor echipe sa ne reprezinte. SUCCES!!!

ANUNT IMPORTANT

In atentia arbitrilor. si jucatorilor..incepand cu etapa nr. 7 conform noilor cerinte ale Federatiei Europene de Minifotbal autul de poarta se va executa de catre portar cu piciorul...tot in decurs de 6 secunde si se poate marca gol direct fara ca mingea sa atinga nici un alt jucator, coechipier sau adversar

Modificare Regulament

Fiecare echipa trebuie sa aiba echipament sportiv compus din sorturi si tricouri reprezentand aceleasi culori si insemne. Dupa caz, sortul poate fi inlocuit dar tricourile vor fi obligatorii. In lipsa tricoului, echipa nu poate fi sanctionata cu pierderea meciului cu scorul de 3-0, inaintea fluierului de inceput se primeste acceptul de joc din partea arbitrului, echipa adversa va fi instiintata , iar in raportul de joc jucatorul va fi evidentiat separat in cazul in care poarta un tricou fara numar sau maieu.

Orice jucator care a evoluat la o echipa din esaloanele 1, 2, 3, futsall 1 si 2 si nu era eligibil pentru Campionat din aceste motive (erau deja 3 jucatori legitimati la o echipa) si care a fost declarat liber de contract sau si-a reziliat contractul de joc cu echipa la care era legitimat, poate sa fie legitimat de orice echipa din Campionat fara a mai fi considerat jucator legitimat. In momentul in care se legitimeaza din nou la o echipa din ligile 1,2, 3 sau futsall 1 si 2, capitanul de echipa trebuie sa anunte organizatorul si sa fie scos din lotul de jucatori daca semneaza cu o echipa de liga 1sau 2 sau poate inlocui un alt jucator legitimat daca semneaza cu o echipa din liga 3 sau futsall 1 si 2, cu conditia ca echipa respectica sa aiba in continuare doar 3 jucatori legitimați.

Invitatie la socializare

Vineri, 14 Septembrie, intenționăm să ne întâlnim într-un cadrul relaxant, ”la o bere”, unde să ne cunoaștem mai bine și să discutăm depre trecutul, prezentul și viitorul campionatului.
Vii? Confirmă-ne prezența la: info@alltimesport.ro
Te așteptăm!

Noutati Campionat ATS - FITLIFE Editia 2018-2019

Ediția de Campionat cu numărul IX se apropie cu pași repezi. Fii la curent cu ultimele noutăți!

DOCUMENTE INSCRIERE CAMPIONAT

Anunt!
Rugam echipele inscrise in Editia de Campionat 2018 - 2019 sa completeze documentele necesare inscrierii. Documentele pot fi descarcate de aici: www.alltimesport.ro/rules.php Dupa completarea acestora, va rugam sa le trimiteti prin email la adresa info@alltimesport.ro impreuna cu pozele jucatorilor. Multumim!

INSCRIERE CAMPIONAT SEZON 2018-2019

Inscrie-te in cea mai mare competitie de minifotbal din Cluj.
Pana in 31 August, te poti inscrie in ”Campionatul firmelor ATS-FITLIFE” editia 2018-2019. 
Inscrieri la: 0740-074.469, info@alltimesport.ro sau www.alltimesport.ro/inscriere.

TURNEE FINALE 2018

Tragerea la sorti pentru Campionatele Regionale si Campionatul National. 
Evenimentul va avea loc la Bistrita, in data de 28 mai cu incepere de la ora 19.00, Hotel Metropolis si va fi transmis LIVE pe facebook-ul Federatiei si pe canalul de Youtube FMR. 

MECI AMICAL!!!

Echipa nationala va disputa in data de 12 si 13 mai, la baza sportiva Iaki din Mamaia (incinta Hotel Iaki) doua jocuri amicale impotriva Bulgariei, in vederea pregatirii echipei nationale pentru Campionatul European 2018, ce se va desfasura la Kiev in perioada 11-18 august.
Aceasta actiune este cea de a doua din calendarul de pregatire al echipei nationale, condus de antrenorul Marius Mitu, in colaborare cu Directorul Tehnic Dan Cojocaru si Cristian Lupu.

PASTE FERICIT!!!

Conducerea Campionatului de minifotbal ATS FIT LIFE Cluj-Napoca va ureaza "Sarbatori fericite" si "Hristos a inviat"

Comunicat FMR – 21.03.2018

Comunicat FMR – 21.03.2018

 

Blocare site si inregistrarea jucatorilor si a rezultatelor din competitia locala

 

1.  Va reamintim obligatia de a inregistra pe site-ul FMR, toate competitiile pe care le organizati sub egida Federatiei, echipele participante, loturile de jucatori (CNP) si rezultatele tuturor jocurilor (acestea sunt cerinte minime obligatorii).

 

2.  Conform procedurii anuale, site-ul oficial va fi blocat pentru legitimari si transferuri pana la terminarea tuturor competitiilor nationale. Termenul limita de indeplinire a acestor proceduri este 01 APRILIE 2018.

 

3.  La competitiile nationale din 2018, (Campionatul Regional, Cupa Romaniei, Campionatul National) vor avea drept de joc doar jucatorii inregistrati in loturile echipelor pana in data de 01.04.2018 (maxim 18 jucatori in lotul unei echipe). Ulterior nu se mai pot face modificari in loturile de jucatori.

 

4. In sezonul actual, echipele de minifotbal au avut dreptul de a legitima trei jucatori de la fotbal Liga 3. In cazul acestor jucatori Organizatorul acorda dreptul de joc, doar dupa ce a inregistrat Cererea de legitimare la minifotbal a jucatorului respectiv, la Comisia Statutului Jucatorului din cadrul FMR (responsabil, Cristian Lupu, tel-0722.548.188, email:  lp_kristian@yahoo.com).  

PARTENER TEHNIC

Ptr. comenzi va rugam sa vizitati site-ul si sa luati legatura astfel: 

CUPA ATS FIT LIFE 2018

In ziua de 19.01.2018 s-au tras la sorti meciurile din actuala editie a Cupei ATS FITLIFE 2018 ( programarea meciurilor o gasiti la sectiunea Cupa ATS pe site sau pe site-ul campionateminifotbal.ro). Se va juca un singur meci, in caz de egalitate se vor executa lovituri de departajare de 7 m. Vor merge mai departe castigatoarele din cele 11 meciuri la care se vor alatura inca 5 echipe din cele invinse care vor diputa un meci de calificare mai departe, prin tragere la sorti, in compania altei echipe invinse. Meciurile se vor disputa in saptamana 22.01-28.01.2018, pe terenul stabilit de comuna acord iar plata arbitrilor se va face la teren, cate 15 lei de echipa. Dorim mult succes echipelor angrenate in competitie. FAIR-PLAY!!!

Premii CUPA ATS FIT LIFE 2018

Locul 1 1200 lei

Locul 2 1000 lei

Locul 3 800 lei

Locul 4 600 lei

 

STADT-SAFETY GROUP JOI 25.01.2018 ORA 20.30 BABES   SONHER ANTONIO SCOR 2-2 3-2 d.p.
GENPACT-CONEXINSTAL MARTI 23.01.2018 ORA 21.00 CMC GRUIA RELU BOCANCEA SCOR 3-7
ECKERLE-BOOKINGHAM JOI 25.01.2018 ORA 210.00 CLUB TRANSILVANIA POP COSMIN SCOR 10-3 
ALTEX-SOFTVISION MIERCURI 24.01.2018 ORA 21.00 EUGEN PORA CHIS MARIUS SCOR 3-8
DE LONGHI-EUROGSM   0-3
BENDKOPP-BLITZ.RO DUMINICA 28.01.2018 ORA 19.00 EUGEN PORA POP COSMIN SCOR 11-3 
ROBERT BOSCH-FC BOSCH MARTI 23.01.2018 ORA 21.00 FARMEC POP COSMIN SCOR 7-2
SYKES-SALADBOX JOI 24.01.2018 ORA 20.00 CLUB TRANSILVANIA POP COSMIN SCOR 2-4
EN DAVA 1-VILLAM MARTI 23.01.2018 ORA 19.15 DROMEX RELU BOCANCEA SCOR 3-10
ACCESA 1-SALON DENISE LUNI 29.01.2018 ORA 20.00 WONDERLAND  RELU BOCANCEA SCOR 2-4, 3-0
BNT-DECORINT 3-0  

MECIURI DE RECALIFICARI

SYKES-GENPACT JOI 01.02.2018 ORA 20.00 CLUB TRANSILVANIA POPA DRAGOS SCOR 3-4

DE LONGHI-SALON DENISE 0-3

FC BOSCH-EN DAVA 1 MARTI 30.01.2018 ORA 21.00 FARMEC POP COSMIN SCOR 4-4 1-3 d.p.

ALTEX-BOOKINGHAM JOI 01.02.2018 ORA 22.00 BAZA UNIREA SONHER ANTONIO SCOR 5-5 2-0 d.p.

SAFETY GROUP-BLITZ.RO MARTI 30.01.2018 ORA 21.30 CALEA TURZII RELU BOCANCEA SCOR 12-2

 

OPTIMI DE FINALA

Conexinstal vs Robert Bosch JOI 08.02.2018 ORA 19.45 DROMEX  CHIS MARIUS  6-3   
EuroGsm vs Villam LUNI 12.02.2018 ORA 19.00 CALEA TURZII RELU BOCANCEA  7-4 
Genpact vs Accesa 1 MIERCURI 07.02.2018 ORA 20.30 CLUB TRANSILVANIA  SONHER ANTONIO 2-5   
Endava1 vs BNT JOI 08.02.2018 ORA 21.00 GENERALA NR. 3  POP COSMIN  4-15   
Safety Group vs Eckerle MARTI 06.02.2018 ORA 19.00 CLUB TRANSILVANIA POP COSMIN 11-3   
Salon Denise vs Stadt   0-3     
SaladBox vs Altex MARTI 06.02.2018 ORA 22.00 BAZA UNIREA  POP COSMIN 4-3   
Bendkopp vs SoftVision MIERCURI 07.02.2018 ORA 21.00 EUGEN PORA  CHIS MARIUS  2-0   

SFERTURI DE FINALA

BENDKOPP-STADT LUNI 19.02.2018 ORA 21.00 EUGEN PORA MAGHIAR CRISTIAN 2-6

SALADBOX-BNT JOI 22.02.2018 ORA 19.00 GENERALA NR. 3 CHIS MARIUS 3-10

CONEXINSTAL-EUROGSM LUNI 19.02.2018 ORA 20.00 ENERGETIC RELU BOCANCEA SCOR 13-6

SAFETY GROUP-ACCESA 1 JOI 22.02.2018 ORA 20.30 CLUB TRANSILVANIA RELU BOCANCEA 3-2

SEMIFINALE

CONEXINSTAL-SAFETY GROUP MIERCURI 13.06.2018 ORA 21.00 LPS CHIS MARIUS 4-5

BNT-STADT MARTI 15.05.2018 ORA 21.00 LPS POP NICUSOR 5-1

CRACIUN FERICIT!!!

Campionatul de minifotbal ATS FIT LIFE CLUJ-NAPOCA va ureaza Sarbatori fericite!!!

In atentia capitanilor de echipa!!!

Buna ziua. Dorim sa reamintim capitanilor de echipa sa verifice loturile echipelor de pe site si acolo unde se constata faptul ca lipsesc pozele unor jucatori sau unele transferuri nu sunt efectuate, aceste situatii sa fie remediate in cel mai scurt timp. Totodata capitanii echipelor sunt rugati sa verifice statutul jucatorilor proprii (stranier sau angajat) iar acolo unde statutul lor nu este completat sa ne comunice acest lucru cat mai urgent. Va facem cunoscut faptul ca in lotul de jucatori al unei echipe pot sa existe 3 stranieri legitimati care pot sa evolueze si in teren simultan. In cazul in care se va depune o contestatie referitoare la existenta mai multor stranieri in lotul unei echipe sau folosirii mai multor stranieri intr-un meci, Comisia de disciplina va analiza aceste contestatii si va acorda pierderea meciului cu 3-0 de catre echipa care nu a respectat Regulamentul competitiei.Va multumim.

Referitor la CUPA ATS FIT LIFE 2018 va rugam sa confirmati participarea Dvs. printr-un email sau sms. Detalii referitoare la sistemul de disputare, perioada, costuri se vor sti doar dupa ce vom definitiva numarul complet al participantelor. Va multumesc.

CONTESTATII

Echipele care apreciaza ca echipa adverse a incalcat prevederile regulamentare, indiferent de natura lor, au dreptul sa-si sustina cauza numai in baza unei contestatii inscrise in raportul de arbitraj. Echipele au dreptul de introduce contestatii astfel: inainte, la pauza sau dupa joc (in maxim 10 minute de la terminarea jocului) daca se contesta dreptul de joc al unuia sau maxim 3 jucatori de la echipa adversa, inscrisi in raportul de arbitraj, aratandu-se motivele in mod concret; in pauza sau la terminarea jocului (in maxim 10 minute de la terminarea jocului) daca se contesta identitatea unuia sau maxim 3 jucatori inscrisi in raportul de joc (substituire); Contestatiile se fac in scris in raportul de arbitraj si se semneaza de catre delegatul echipei, in prezenta delegatului echipei adverse, care trebuie sa semneze de luare la cunostiinta. Arbitrul este obligat sa specifice momentul formularii contestatiei (inainte, la pauza sau dupa terminarea jocului) si sa semneze. In cazul in care delegatul echipei adverse refuza sa semneze de luare la cunostinta, arbitrul va consemna acest lucru in raport. Arbitrii sunt obligati sa puna raportul de arbitraj la dispozitia delegatilor echipei pentru formularea unei contestatii la solicitarea acestora, in orice moment (inainte la pauza sau dupa terminarea jocului) si indiferent de motivul contestatiei. Jucatorii contestati pot fi inlocuiti numai inainte de inceperea jocului. In acest caz, contestatia ramane fara obiect. Arbitrul va consemna acest lucru in raport iar numarul jucatorilor inscrisi pe raport se va diminua corespunzator. Contestatiile vor fi luate in discutie de Comisia de disciplina doar in cazul in care au fost facute in conformitate cu regulamentele competitiei, in caz contrar vor fi respinse ca nefondate sau neintemeiate.  In cazul contestatiilor care fac referire la dreptul de joc (de exemplu, faptul ca unul sau mai multi jucatori sunt legitimati la cluburi de fotbal din Liga 1, 2, 3, futsal, jucatori straini) echipa care face contestatia trebuie sa depuna dovezi, probe concrete care sa sustina sesizarea facuta. Analiza si solutionarea contestatiei se va face pe baza probelor depuse imediat dupa joc  Comisia de Disciplina nu va lua in discutie nici un fel de sesizare sau reclamatie sau alte asemenea acte, doar pe cele inscrise pe raportul de joc, care este singurul act oficial. Articolul referitor la contestații din Regulamentul ATS FIT LIFE de pe site-ul Campionatului ATS FIT LIFE se abroga, ramanand in vigoare aceste modificari.

A inceput campionatul!

A inceput campionatul!
Prima zi: 5 meciuri, 59 de goluri. Nici un cartonas!
Felicitari echipelor participante.

Programare etape campionat 2017-2018

Va rugam verificati programarea meciurilor in sectiunea etape iar daca observati greseli comunicati organizatorului.

Structura campionatului de minifotbal ATS-Fitlife sezonul 2017-2018

Noul sezon va fi structurat pe doua divizii valorice

Campionatul firmelor ATS-Fitlife 2017-2018

Dragi participanti la campionatul firmelor ATS-FITLIFE

Datorita unor probleme in contractarea terenurilor de joc a unor echipe , aceasta editie incepe cu o saptamana mai tarziu decat ati fost obisnuiti, adica pe data de 11 Septembrie!

Iron Gym

Produsele Iron Gym au fost intotdeauna concepute ca un plus in dezvoltarea uniforma a corpului si in eficienta antrenamentelor de forta, realizate acasa. Expertiza in acest domeniu, alaturi de investitiile continue in cercetarea si dezvoltarea produselor, au facut ca Iron Gym sa se mandreasca cu un numar de 21 de produse ce fac parte din categoria strength@home.